Aleksandrina drugarica progovorila prvi put o njenoj AKCIJI

Aleksandrina drugarica progovorila prvi put o njenoj AKCIJI

Sinoć je u Beloj kući održana nova žurka, a uzbudljivu noć obeležio je žestoki seks Aleksandre Momčilović i Ivana Dragića, te su tako obnovili svoju romansu, koju su započeli prvih dana šeste sezone „Zadruge„. Iako su na početku rijalitija izbegavali da spavaju u spojenim krevetima, kako se, navodno, ne bi pričalo o njihovoj intimi, to ih nije sprečilo da usred paba otpočnu vrelo druženje, o kom će se sigurno mnogo pričati.

Ovim povodom kontaktirali smo Aleksandrinu najbolju drugaricu, Dijanu, koja nije krila koliko je šokirana novonastalom situacijom, te otkrila da iste emocije deli i njena porodica.

Pričala sam o tome sa Aleksandrinom mamom, ne znam šta bih vam rekla iskreno… Svi su šokirani! Aleksandra u privatnom životu nije takva, devojka je skroz normalna, korektna, pristojna, živi i radi, samostalna je, razumete… Mi smo svi šokirani ovim što se desilo. Možda nisam dovoljno kompetentna da dajem odgovore na ta pitanja vezana za te „trojke“ o kojima je pričala, odnose sa ženama, meni to ništa nije jasno, nisam znala da se to dešavalo – započinje priču Dijana, otkriva kakvo je mišljenje njene majke o Dragiću:

Njena majka smatra da je Ivan jedan normalan dečko koji joj se u početku svideo, međutim kada se desilo to tuširanje i sve vezano sa tim, svi smo se, blago rečeno, šokirali, ali dobro, verovatno će Aleksandra imati dobar argument kako bi nam objasnila šta se dešavalo. Bez obzira na sve, ona je naša, volimo je, podržavamo, uvek smo tu za nju i ostaćemo uz nju bilo šta da uradi. Nedostaje mi, želela bih joj da poručim da bude pametna i da naravno pazi šta radi zbog njenog boljeg sutra. Nismo očekivali ovo od nje, jeste 21. vek, Aleksandra i ja se družimo sto godina, ali neke stvari nismo očekivali, ali smo uz nju svi – zaključuje Aleksandrina drugarica za Pink.rs.

VIDEO: Aleksandra Ivan Akcija

Ostavite komentar

Hide picture