„Berane sad“ je projekat obavještajnih službi SAD i Velike Britanije

„Berane sad“ je projekat obavještajnih službi SAD i Velike Britanije

„Građani Berana moraju da znaju da su Krivokapić i Spajić projekat obvještajnih službi SAD i UK i da MORAJU da se u ovom globalnom sukobu svrstaju protiv RUSIJE“ kazao je predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera DF-a, Nebojša Medojević.

„Njihova Vlada je proglasila Ambasadora Srbije i Ambasadora Rusije za persone non grata! Pored toga što su lopovčine i šverceri cigareta, Krivi i Spajić su se pokazali kao vojnici antisprskog i antipravoslavnog projekta globalne duboke države“ istakao je Medojević

On je dodao da je samo DF je ostao principijelni i dosledni borac za pravu istinsku tradicionalnu Crnu Goru, te da su oni pozvali sve na neutralnost i nemješanje u rat u Ukrajini.

„Vlada Krivokapića i Spajića je uvela sankcije Rusiji, uvela zabranu leta ruskim avionima preko teritorije Crne Gore, proglasila Ambasadora Rusije i Srbije kao persone non grata, smijenila Ministra Leposavića, prevarila Patrijarha SPC i odbili potpisivanje Temeljnog Ugovora, učestvovala u švercu cigareta i kokaina, nezakonito zadužila zemlju za 750 mil evra“ kazao je Medojević.

Svaki glas za “Berane sad” glas za mafiju Mila Đukanovića i DPS.

„Novac koji ovih dana dijele aktivisti “Berane Sad” je krvavi novac od šverca cigareta i droge. Nema razlike u odnosu na prljave pare koje su aktivisti DPS-a dijelili građanima Berana na prethodnim izborima. Iste su to pare i ista politika. Samo DF oslobađa!“ zaključio je Medojević.

Ostavite komentar