Biljana i David pohvalili novu snajku, a onda se OPROSTILI od Dalile

Biljana i David pohvalili novu snajku, a onda se OPROSTILI od Dalile

Nedelja veče na velelepnom imanju Zadruge bila je rezervisana za emisiju Izbacivanje koju je vodila Dušica Jakovljević, pored nje u toku noći je voditelj Darko Tanasijević obavio intervjue sa pojedinim zadrugarima, sa kojima je razgovarao o gorućim temama u Beloj kući, da bi na kraju ispratio jednog od dvojice nominovanih zadrugara zauvek iz Zadruge 5.

Dušica Jakovljević je su studiju u Šimanovcima ugosilta Davida i Biljanu Dragojević, brata i majku nominovanog Dejana, i drugara Saleta Glumca. Ona je sa njima razgovarala o ponašanju zadrugara, ali i o najnovijim dešavanjima vezanim za sada već ljubavni četvorougara Dalila, Car, Aleks i Dejan.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Prvo o čemu su govorili, bio je odnos njihovog brata i sina Dejana Dragojevića sa Aleksandrom Nikolić Aleks, o kojoj su imali samo reči hvale. Takođe, u intervjuu sa voditeljkom Dušicom Jakovljević otkrili su kako meštani Veternika sada komentarišu Dejanovo učešće u Zadruzi 5.

Kako vam se čini nova snajka? – nasmejala se Dušica.

Sasvim drugačije sada reaguje, super je. Da li će biti snajka ili ne to je do njega, ali vidim da blista i bitno je samo da se otrgao od svega – odgovorila je Biljana.

Gledao sam izlaganje Dalile gde je sarkastično pričala o svemu… Navikla je da stalno bude uz nju i sada ne može da smisli sve ovo. On je presekao i opustio se… Sada je totalno hladan. Dugo mu treba da preseče, ali kada preseče je definitivno. Nema tu nikakvog povratka – naveo je Dragojević.

Dalila Dragojević je prva zadrugarka koja je bila gost kod Darka Tanasijevića u Šiša baru. Ogolila je dušu i otkrila zašto je Filipu Caru oprostila sve uvrede. Nakon toga se osvrnula na kraj ljubavi sa bivšim mužem…

Stalno mi je do njega, mnogo mi je stalo. Ima trenutaka kada me iznervira i vrati sve slike onoga čega mi je priredio… Ali onda se setim i onih lepih momenata i kada podvučem crtu shvatim koliko mi je stalo. Svi kažu koliko sam se promenila, bila sam u šoku kada su svi rekli lepe reči za mene. Prosto ne umem da se snađem kada me hvale, jer sam navikla da sam na nekoj meti. Danas su mi neki od zadrugara rekli da nema potrebe da plačem jer sam se promenila i jer se trudim da mu ugodim, uradila sam sve što je do mene. Svi su toga svesni… -govorila je Dalila.

Ne zanima me prema kome ima emocije, taj čovek je završio sa mnom za sve vremena. Nikada neću dozvoliti u suprotno mišljenje, a moje mišljenje je da je gubitak podrške i negativna pitanja. To je bio nagli presek, ne njegovom voljom, tuđom voljom. Smatrao je on da mi ne možemo više biti zajedno…Ja sam se iskreno zaljubila i to se nije desilo preko noći. Boli me kad mi neko kaže da sam prevarila muža. Kod mene i Filipa je sve bilo prirodno. Noć na jutro, tada, se desio taj poljubac…Nije mi preforsiran odnos sa drugom ženom, nego sam taj čin. Kad je drugi video pušten, gledala sam, pa sam čekala da vidim da li će da mi se javi ono: „Bože, da li je moguće ovo?“. To je znak da sam ja ravna linija, apsolutno me ne zanima – rekla je Dalila.

Namerno je to rekla jer pretpostavlja da smo mi ovde sada. Ona sve radi indirektno, baš kao kada je pričala da je bila budna kada smo mi bili unutra, ne bi došlo do zagrljala, do Dejanovog ležanja majci u krilu… Ona je takvo smeće žensko. Kada sam slao stvari, ona govori da bi ih zapalila… U poseti kod Dejana, da je bila budna mi bi joj se ne bismo ni javili. Sve što je radila, radila je samo zbog sebe, i taj odnos sa njim i pomirenje, bilo je samo da bi terala inat Caru. Pridobila ga je samo zbog Cara, svima je to jasno… Jao, na ovu temu mogao bi da pričam danima – govorio je David.

Ubrzo je prokomentarisao i odnos Dalile i Dejana, pa progovorio o svemu o čemu je do sada ćutao.

Vedrija tema je svakako bio odnos njegovog brata i Aleksandre Nikolić, sa kojom je nedavno uplovio u kako Dejan navodi ‘prijateljsku vezu’.

izvor: pink.rs

Ostavite komentar