BOJOVIĆ: DNP DA FORMIRA MANJINSKU VLADU

BOJOVIĆ: DNP DA FORMIRA MANJINSKU VLADU

Predložiću predsjedniku partije Milanu Kneževiću i organima partije da dostavimo u skupštinsku proceduru inicijativu po kojoj bi Demokratska narodna partije formirala manjinsku Vladu Crne Gore. DNP ima pet poslanika u Skupštini Crne Gore, što znači da ima mnogo veći legitimitet, pa i ucjenjivački potencijal, od pojedinih manjih partija, koje evo u kontinuitetu o čudu zabavljaju crnogorsku političku scenu svojim „genijalnim“ inicijativama i predlozima.

DNP ima ubedljivo najbolji politički program, vrhunske političare i najbolje kadrove, koji bi nesumnjivo izveli zemlju iz postojeće političke krize. Ne sumnjam da bi ova naša inicijativa dobila podršku ne samo poslanika u Skupštini Crne Gore, već i svih građana, jer se zalažemo za petrovićku, evropsku, dostojanstvenu i slobodnu Crnu Goru.

Nakon što dobijemo podršku i uspostavimo novu Vladu, predložiću da ukinemo sve političke partije i sve programe, koji nas samo bespotrebno dijele i unose politički nemir. Saglasan sam sa aktualnim predlogom URA-e da treba svi da se objedinimo, ali ne oko njih, već oko nas, jer smo, ruku na srce, politički bolji i prihvatljiviji za građane. Kada se postigne taj stepen političkog jednoumlja, kakav je vladao sa DPS-om čiju podršku URA priželjkuje, onda ćemo lako odvesti Crnu Goru gdje god nam padne na pamet. Sloboda je ropstvo! Banane su moć! Živjela Orvelova „Okeanija“!

Ostavite komentar