Car potkačio Dejana, dao mu do znanja da primećuje njegove postupke

Car potkačio Dejana, dao mu do znanja da primećuje njegove postupke

U toku je emisija „Pitanja novinara“, voditelj i novinar Darko Tanasijević je pokrenuo temu o ljubavnom odnosu Dalili Dragojevići i Filipu Caru.

Prethodnih dana se menjalo raspoloženje iz dana u dan. Kako biste vi opisali sve to što smo videli – glasilo je pitanje.

Mi smo zločinanko udruženje, DiF – smejao se Car.

Care, ti najstrašnije moguće stvari kažeš Dalili, taj raskid bude drama i posle par sati hoćeš da je poljubiš, zagrliš, ne možeš da izdržiš. Kako to objašnjavaš – pitao ga je Darko.

Neke stvari radim pogrešno. Sa nečim što sam povređem ja radim pet puta gore, i onda imam potrebu i grižnju savest. Ne znam kako to da objasnim. Ona radi neke stvari koje su loše i po nju i po mene. NIsam neko ko će doći da sedne kuka i plače. Jednostavno probudim u sebi nekog ludaka i onda mi to bude još gore… Ja nisam baš mudar da se smirim u nekim stvarima, kažem da ću da se sklonim od nekih stvari ali ne mogu. U utorak je sve krenulo po zlu, kada bude alkohola i žurka budu te situacije. Pokušaću da ne bude više toga. Ali nadam se da ćemo se upoznati napolju bolje da više ne bude tih stvari. Ja ne mogu da nametnem nešto da stvari budu drugačije, ali mi smo jako slični – ne slušamo nikoga. Nemam ni savetnika ni vodiča i ne mogu da kažem da sam shvatio neke stvari jer ne mogu da nađem način da rešim neke stvari. Smatram da ne znam, razmišljam od utorka baš dosta, razmišljam koliko je potrebno vremena da se upoznamo još. Ja svakome dam za pravo da ja nju ne volim svojim delima ,ali to nije tako, a ja nemam šta da kažem. I onda kada neko indirektno podvuče pepeljare i cigarete ja moram da ćutim. Grešim ali šta da radim – rekao je Car.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Kada ćete shvatiti da ste jedno za drugo, zakljčili ste da vam nedostaje to pomirenje, šta preduzimate po tom pitanju – pitao je Darko.

Rijaliti nije mesto gde se može izgraditi poverenje, jer ovde uvek neko baca rovca, a napolju je drugačije. Napolju se gradi veliko poverenje, drugačije je. Ovde samo sklapaju neke rečenice i dodaju, ovde mi je suludo da se jave neke emocije prema nekome, a tu smo od samog starta, Ja nikada u životu nisam bila njanjava. Uvek se izvučem iz toga. Da ono što se desilo to veče, dešavalo se i posle, ja hoću da izađem, poludim. Ta poniženja i sve što se dešava, ja uvek gledam šta će roditelji reći, a to je greška. Ako pređemo preko toga jednom, preći ćemo i drugi put – pričala je Dalila.

Dalila i ja imamo bolestan odnos, možda se sve preokrene, dovedemo naš odnos korak napred, a ne da tapkamo u mestu i idemo korak napred – rekao je Car.

Ostavite komentar