Dejan nikad srećniji zbog odnosa sa Aleks, priznao koliko mu prija

Dejan nikad srećniji zbog odnosa sa Aleks, priznao koliko mu prija

U toku je nastavak emisije „Gledanje snimaka„, zadrugarima je na narednom video – prilogu prikazan razgovor Dejana Dragojevića i Marka Đedovića iz hotela.

On zaboravio da je slobodan, valjda ga neki trip ubacio jer je uhvatio nekog drugog posle pet godina za si*u. Ali te stvari su neke budalaštne, o tome smo pričali, zezali smo se, video saam da je počeo da mulja i gleda u pod, život ide dalje. Posle Dalile je prvi put legao sa nekom drugom devojkom u krevet ima te reakcije i u taj trip se ubacio. Posle kaže razmišlja da li je normalan, ja mu kažem koga boli ku*ac više. Mnogo je mlad ušao u brak. Klinac je bio, odvojio se od mame. Ovo mu je kao prva pomoć i eto imao je grižu savest kada se probudio pored Aleks. Osuđivali su nas što utičemo na njega, meni je poetna bila da nekako izađe iz te situacije, ja ovde imam mnogo blaži utisak nego, i pola stvari koje se dese mi ne vidimo. Ko šta priča, izgovara, ali posle ti bude drago kada to zaraste – pričao je Đedović.

To što mi se desilo, probudio sam se i istipovao da vidim šta radim i izašao sam napolje. Imao sam potrebu da se pravdam, a onda sam shvatio da sam slobodan. Posle sam zaspao i sve je bilo najnormalnije, to je ta barijera koja mora da prođe. Bitno da je rana zašivena – rekao je Dejan.

Više nisi toliko ranjiv što se tiče Dalile – rekla mu je voditeljka.

Nisam ranjiv, ne interesuje me ništa, kada bi nešto pokušao da uvijem slagao bih, dotakao me što sam pet godina bio bez porodice, a ti porodični odnosi su najbitniji, to mi najteže pada od svega toga. Hvala Bogu što se ovo desilo, jeste me slomilo ali najteže je prošlo – pričao je Dejan.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ostavite komentar