DF: Pobjeda Andrije Mandića je neupitna

DF: Pobjeda Andrije Mandića je neupitna

Opstrukcije predstavnika DPS-a u DIK-u, sa namjerom da na svaki način pokušaju zaustaviti izvjesnu pobjedu Andrije Mandića na predsjedničkim izborima, predstavljaju posljednji trzaj Mila Đukanovića u njegovoj političkoj pogubljenosti i nespremnosti da donese odluku o ulasku u predsjedničku trku.

Nakon što su predstavnici DPS-a u DIK-u zatražil da se od RIK-a provjeri da li Andrija Mandić ima prebivalište i biračko pravo u Srbiji, sad vraćaju i na doradu njegovu kandidaturu iz banalnih i upitnih razloga.

DF još jednom podsjeća javnost da je za manje od nedjelju dana prikupio preko 15.000 potpisa podrške za kandidaturu Andrije Mandića, i da ta akcija i dalje traje tako da ćemo do kraja dana već imati prikupljenih 35.000 potpisa podrške građana Crne Gore sa urednim brojevima lične karte i JMB- om.

Ovo najbolje pokazuje da smo spremni odgovoriti na svaki vid opstrukcije od strane DPS-a, i samo želimo da im poručimo, ako bude trebalo pravnim „čistuncima“ iz DIK-a, dostavićemo i 100 hiljada potpisa podrške.

Pobjeda Andrije Mandića je neupitna, jer, dok drugi tumaraju tražeći njegovog protivkandidata, DF je već na terenu, pošto za razliku od kandidata mafije i ambasada, mi imamo kandidata naroda, zato i znamo da pobjeđujemo!

Ostavite komentar