Direktna nominacija i smanjenje GLAVNE nagrade

Direktna nominacija i smanjenje GLAVNE nagrade

U rijaliti Bar stigla je voditeljka Jelena Nikolić, što je barovcima odmah znak za važno upozorenje. Ovog puta pravila su jasna, nisu ih ispunili i zbog toga su kažnjeni.

Ksenija i Marko dobili su zadatak da prate Sanju u stopu kako bi otkrili koliko zapravo pije i da li bakšiš zadržava samo za sebe. Kako Ksenija nije želela da odgovori na ovaj izazov, produkcija je morala da povuče oštre poteze.

Marko je izneo svoje podatke koje je sakupio o Sanji, a voditeljka je saopštila važne vesti.

„Nakon čega što smo čuli mogu reći da je izazov bio i uspešan i neuspešan. Sviđa nam se kako je Marko ispunio, stalno si pitao učesnike za nešto što si propustio i mi smo odlučili da si ti prošao ali Ksenija nije. Ja cu ti sad dati poklon koji ne smeš da deliš ni sa kim, a isto tako danas ceo dan možeš da piješ na račun kuće ali isključivo sam“, rekla je Jelena i Marku uručila poklon kojim se oduševio.

„Nagrada je brutalna. Žao mi je što ne mogu sa kolegama da podelim hranu“, rekao je on, a onda je voditeljka nastavila malo oštrije:

„Bilo kakva kršenja pravila biće ozbiljno kažnjeno. Odlučili smo, pošto Ksenija nije ozbiljno shvatila ovaj zadatak da mi nju kaznimo. Ksenija je kažnjena direktnom nominacijom.“

Kseniji nije bilo prijatno zbog ove odluke, pa je otkrila da navodno i želi da ide kući.

„Vreme je da i ja sednem na tu vruću stolicu, što kaže Damir, tu smo da se zajebavamo. Šta da kažem, poželela sam se i kuće.“

Međutim, ni to nije sve!

„Pošto zadatke ne shvatate ozbiljno odlučeno je i da se kolektivno kaznite, a to je ovog puta smanjenje glavne nagrade. Od danas nagrada će biti 29.000 evra“, rekla je Jelena. Nakon toga su se svi pobunili, a Ksenija zbog koje je ova kazna i usledila shvatila je to na „svoj način“.

„Vreme je da počne rijaliti, da napravite da me svi mrze i da rijaliti počne“, rekla je Slovenka.

„Nagrada se može vratiti ali bitno je da svi shvate da zadatke treba ispuniti“, dodala je voditeljka, pogledajte kako su ovi uzbudljivi trenuci izgledali:

Foto: printscreen KURIR TV

Ostavite komentar