Đukanovićev kum ručao sa šefom gruzijske mafije Tarijelom Onijanijem?

Đukanovićev kum ručao sa šefom gruzijske mafije Tarijelom Onijanijem?

Ozloglašeni šef gruzijske mafije Tariel Oniani početkom aprila navodno je uslikan u podgoričkom restoranu “Elit” u društvu Bojana Brkovića, sina biznismena Dragana Brkovića – kuma predsjednika države Mila Đukanovića.

Portal PRESS objavljuje fotografiju, koja je danas objavljena na društvenim mrežama.

“Ruski kriminalac milijarder Tariel Oniani prepoznat je kao jedan od šefova “Kutaisi” kriminalne bande ovih dana se mogao vidjeti u Podgorici na javnim mjestima koja često posjećuje i Đukanović. Radi se o moćnoj kriminalnoj organizaciji gruzijske mafije, koja aktivnosti sprovodi u Evropi i Rusiji, a koje se vezuju za milionske pronevjere, reketiranja, kidnapovanja i ubistva…”, objavljeno je na društvenoj mreži Fejsbuk, između ostalog uz spornu fotografiju.

Orijani, navodno, uživa u luksuznim hotelima u Crnoj Gori, iako bi trebalo da se nalazi u zatvoru u Španiji, kojoj je izručen 23. oktobra 2019. godine.

Da su ovakva saznanja tačna, potvrdio je u novembru prošle godine i čelnik Pokreta za promjene (PZP) Nebojša Medojević, koji je otkrio da je “prema njegovim podacima dobijenim od izvora, u Crnu Goru, i to u luksuzni hotel, stigao vođa ruske mafije, ranije osuđen na 15 godina zatvora”.

adria

Ostavite komentar