Dujović: Jutrošnje detonacije u podnožju Gorice vrhunac bahatosti DPS-a u Podgorici

Dujović: Jutrošnje detonacije u podnožju Gorice vrhunac bahatosti DPS-a u Podgorici

Ana Dujović, sekretarka Odbora Prave Crne Gore poručuje da su jutrošnje detonacije u podnožju Gorice vrhunac bahatosti DPS-a u Podgorici.

Njeno saopštenje prenosimo integralno:

Detonacije u podnožju Gorice, u centru Glavnog grada, vrhunac su bahatosti i bezvlašća koje vlada u Podgorici. Samo se u gradu kojim rukovodi OKG DPS može dogoditi da se građani bude minama koje eksplodiraju u našem dvorištu.

Iako grad, zahvaljujući investitorima koji su birani na bazi korupcije, izgleda kao da se nalazi u ratnoj zoni, do danas nismo imali miniranje centra grada u neposrednoj blizini stambenih objekata. Prevršena je svaka mjera i kliznuli smo u apsolutni anticivilizacijski modus operandi. Zahvaljujući gradskoj upravi, koja se kandiduje na lokalnim izborima pod imenom „Svi za naš grad“, imamo zaštićenu endemsku vrstu investitora. To su investitori zasnovani na bazi korupcije i devastacije prostora.

Na ovakav način ranjavati jedno plućno krilo našeg grada, mogu samo zaostali, necivilizovani i, što je najgore, povlašćeni pojedinci. Odlazeći gradonačelnik Vuković je jedan od direktnoh krivaca za osjećaj straha i panike koji je zavladao jutros u naselju ispod Gorice. Tragični su, i bez elemenata komedije, pokušaji DPS-a i satelita da se prikažu kao napredni, evropski i sposobni, dok bez krčmara krčme prostor i novac građana Podgorice. Nadasve je opasno dozvoliti ovoj kriminalnoj bandi, da i dana više ostane na čelu Podgorice, jer ovim tempom Podgorice više ne bi bilo.

Srećom, imaju još mjesec dana da se igraju, a onda će morati da prepuste kormilo Podgorice onima kojima je Podgorica stvarno u srcu i koji imaju znanje da unaprijede kvalitet i život svakog njenog građanina i posjetioca.

Ostavite komentar