Dvije osobe uhapšene zbog teške krađe a tri zbog narkotika

Dvije osobe uhapšene zbog teške krađe a tri zbog narkotika

Službenici Uprave policije na Cetinju su uhapsili dvije osobe zbog sumnje da su izvršile tešku krađu, a prethodnih dana su lišili slobode tri osobe zbog zloupotrebe narkotika.

Juče je cetinjska policija lišila slobode S.Đ. (41) i S.P. (41) oba iz Cetinja, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa na štetu jedne građevinske firme sa Cetinja.

Oni su zatečeni u blizini jednog otpada sekundarnih sirovina gdje su imali namjeru da prodaju otuđene predmete, veći broj trofeja i dvije statue koje su, sumnja se, otuđili jednoj građevinskoj firmi. Takođe, kontrolom S.Đ. policija je pronašla i tri tablete koje se nalaze na spisku opijata.

Policija je prethodnih dana na Cetinju sprovodila aktivnosti na suzbijanju ulične prodaje narkotika i tri osobe lišili slobode zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Slobode su lišeni M.D. (33) iz Cetinja, D.S. (25) iz Cetinja i N.Đ. (25) iz Podgorice. Kod njih su pronađene manje količine kokaina i marihuane. Takođe, od M.D. je oduzeto i vozilo radi daljih kriminalističkih provjera.

izvor: GOV.ME

Ostavite komentar