Eskobar odustao Milojka, DPS kandidat će biti Ivan Vuković

Eskobar odustao Milojka, DPS kandidat će biti Ivan Vuković

Specijalni izaslanik Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar odustao je od Milojka Spajića kao predsjedničkog kandidata, i da se sad preorjentisao na Milicu Pejanović Đurišić da bude kandidat po mjeri Vašingtona, tvrdi predsjednik PZP-a Nebojša Medojević.

Nakon mog raskrinkavanja kriminalnih radnji Spajića, imam saznanja da je Eskobar odustao od njega i da ga je pustio niz vodu do Novovića koji mu priprema adekvatan doček. Evropi sad, SDP-u i SD-u i Puri se sada nudi Milica Pejanović Đurišić kao predsjednički kandidat, koji bi mogao da privuče određeni broj glasača DPS-a – navodi Medojević.

Medojević smatra da Đukanović zna za taj plan i da neće  čuvati Pejanović Đurišić od prljave kampanje.

DPS kandidat će, po svemu sudeći, biti Ivan Vuković, za koga se ne vežu korupcionaške afere. Protiv toga su Duško Marković i njegova frakcija, ali i Brano Gvozdenović i Roćen, koji ne vjeruju u šanse Vukovića. Građanima Crne Gore će biti nikad lakše da se opredjele za jedinog kandidata koji će odgovarati samo građanima Crne Gore, poštovati Ustav i raditi na pomirenju po principu SVA PRAVA SVIMA – sopštava lider PZP-a.

Ostavite komentar