Filip Car dao obećanje Dalili, zadrugarima i regionu

Filip Car dao obećanje Dalili, zadrugarima i regionu

Voditelj Milan Milošević je dao reč i Dejanu Dragojeviću, koji je želeo da prokomentariše izbor potrčaka Sanje Grujić. Podsetimo, ona je poslala u izolaciju Minu Vrbaški i Filipa Cara.

Negde sam čuo da je neko prokomentarisao Minu i Mensura, ja bih ovde opširnije. Jeste ona ušla zbog Mensura ovde donekle, bolje što nisu sad otišli. Mina i Mensur treba da idu u izolaciju kad dobije poziv on i čuje da je sve što je ona rekla istina. Sve do tada njega ne interesuje Mina. Poziv menja sve – istakao je Dejan.

Dejan je u pravu za ovo, a ja smatram da bi od Mine i Filipa zanimljivija tema bila Marijana i Osmakčić, nego Filip i Mina. Sanja je danas govorila lepo o Miljani i Mensuru, znamo da ne bi volela da joj se oni zamere. Znamo kakva je Miljana. Izbegla je ovo gde je dobra, a htela da napravi pompu. Ako je Milica u priči sa Sanjom navela Minu i Cara, mislim da ju je tu pogurala – rekao je Anđelo.

Ja sam hiljadu puta ispao bez karaktera, sada ovde pred tobom Milane kaže, pred celom nacijom. Ukoliko moja ljubav sa Dalilom ne opstane, nikad neću imati odnos ovde ili zbližavanje sa devojkom. Gledaoci mogu da studiraju ova tri meseca da li sam ja u pravu – istakao je Car.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ostavite komentar