Filip Car izneo ŠOK detalje o svojoj PROBLEMATIČNOJ prošlosti

 Filip Car izneo ŠOK detalje o svojoj PROBLEMATIČNOJ prošlosti

Filip Car je novinaru Nemanji Vujičiću, u današnjem izdanju emisije „Premijera – Vikend specijal“, otvorio dušu o buntovničkom detinstvju i „uličnoj školi“, a Vujičić je nastavio da ga ispituje o problematičnoj prošlosti.

Da li si voleo nedozvoljene supstance? – pitao je Nemanja.

Pa, jesam kao mlađi. Ne sad nešto preterano, uvek me je bio strah. Majka od pokojnog oca mi je uvek govorila, nona moja, nju sam našao mrtvu, umrla je u snu, a uvek mi je govorila: „Uvek si nezadovoljan, uvek imaš to nezadovoljstvo u sebi“. To nije dobro, to će te kroz život pratiti. Evo, i dalje. A ništa ne ispravljam – istakao je Car.

Pa, loše… Loše, jer je jako vezana za mene, inače je emotivna i osećajna. Ja sam joj jedini sin, ima mene i moju sestru rođenu. Ona je prošla sa mnom loše stvari. Ne samo na ulici i u školi. Ja uzmem auto sa 13 godina, zakucam se u zid, završim u komi, polomim se ceo. Stalno sam bio slomljen, padao sa motora, zabijao, žena je stalno bila pod stresom. A danas, upali televizor, ja se zaljubio u udatu ženu, razvod u rijalitiju… Hajde da je idila neka, nego haos, ja je ostavim, pa budem sa ženom koja mi oko iskopa. Ne da joj dugejem izvini, nego joj dugujem da kad izađem odem tamo i ne izađem iz dvorišta – rekao je Car.

Nema šanse, kad te Dalila uzme po svoje… Pa te pozove Maja, pa Mina, jao… – našalio se Nemanja.

Vidi, kad se domognem Crikvenice, nema meni više napolje. Živim za to da dođem kući, da mirno spavam, da časno radim, časno zarađujem. Što bi rekla moja majka, da mi novac ima poreklo – ispričao je Filip.

Čime si se sve bavio u životu? – pitao je Vujičić.

Bio sam obezbeđenje dugo, jednom su pucali, a bio sam tu. Bilo je u Crikvenici, blizu moje kuće. Sa jednim čovekom se desilo – rekao je Car.

Koja ti je asocijacija na kuću? – nastavio je novinar.

Ja sam ti sa specifičnog područja. Primorje, Crikvenica je blizu Rijeke. Iza mene šuma, ispred mene more. Poseban vazduh odiše, niko nije normalan dole. Nismo ni u šumi, ni na moru, kako dole talasi, tako nas iza vetar u leđa – ispričao je slikovito Filip.

U kakvim odnosima si sa sestrom? – pitao je Nemanja.

Pa, u super odnosima. Jako smo povezani. Mi smo dan i noć, Totalno dva različita sveta. Njoj su prioriteti škola, posao, karijera. Sve po P.S.-u. Završila je pravo, radila u državnom tužilaštvu, pa imala tog momka 5-6 godina, sportista, vaterpolista, pa dobili dete, kupili stan, idila. Gledala je život iz druge prizme. U detinjstvu se nismo dobro slagali, ali kako smo stariji, sve smo povezaniji. Ona se toliko saživi sa mnom, preživljava sve što ja. Kad sam izašao, nisam mogao da verujem koliko se opteretila. Rekla mi je da sam joj uzeo pola života. Sa mnom je neizvesno, ne mogu tri dana da sastavim da sam normalan. A to što nisam video njeno dete, mi je gore nego što nisam njih. Uvek sam mislio da ću ja prvi da dobijem dete. Ona imala dve veze za 31 godinu. Mislio sam da ću ja pre nje. O tome često pričam – odgovorio je on.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ostavite komentar