Filip Car progovorio o AKCIJI sa Sanjom Grujić

Filip Car progovorio o AKCIJI sa Sanjom Grujić

Tokom današnje emisije radio „Amnezija“ Filip Car progovorio je o svom odnosu sa Sanjom Grujić sa kojom se smuvao tokom sinoćne žurke, da bi nekoliko sati kasnije imao i intimne odnose sa njom.

Naime, Filip Car i Sanja Grujić se tokom sinoćne žurke dobilu zadatak od Drveta mudrosti da plešu na bini, a oni su se prepustili strastima te su otišli korak dalje.

Ja sam tražio od Drveta zadatak, trebao sam da pričam sa Dalilom, ja sam odbio, onda smo dobili zadatak da plešemo na bini – rekao je Car, a onda ga je Nenad Aleksić upitao da li je to vredno 2000 dinara koje su dobili od Drveta nakon što su uspešno obavili zadatak.

Izgubio sam ih za minut, Sanjica gleda u mene i kaže sad bi me poljubila. Posle smo se zezali kod nje u krevetu, nije bilo s****, šalili smo se – rekao je Car.

Podsetimo, Car je dobio zadatak od Drveta mudrosti da tokom žurke pleše sa Sanjom Grujić, ali oni su odlučili da se totalno prepuste, te u razmenjivali i nežnosti i ako je nekoliko metara dalje bila i Dalila Dragojević. Nakon žurke Filip i Sanja su završili u krevetu, a sudeći po snimcima imali su i intimne odnose i ako to on negira.

BONUS VIDEO: Vrela akcija Sanje Grujić i Filipa Cara – Zadruga 5 – 21.04.2022

Originaly Twitted by Zadruga Official (ZadrugaOfficial)

izvor: pink.rs

Ostavite komentar

Hide picture