Horoskop za 2022 Godinu – LAV

Horoskop za 2022 Godinu – LAV

Ove 2022 godine, preporučljivo je da se posebno posvetite zdravlju vašeg oca i da se brinete za njega. Možda budete spremni na putovanje, jer ćete imati nagon da idete na hodočašće i doživite verske emocije. Vremenski period između Maja i Jula biće veoma ohrabrujući za vas. Uverite se da imate kontrolu nad svojim govorom i vašim emocijama vezanim za ljubomoru, što može negativno uticati na vas. Ovo je izuzetno važna godina za vaš vreli znak, Lavovi! Toliko se toga događa, da je često teško pratiti sve divne benefite koje se spremaju za vaš znak!

Što se tiče vaše veze, vaš ljubavni život će biti pun ljubavi i topline, čineći vas veoma energičnim na fizičkom i mentalnom nivou. Ali obavezno obratite pažnju na vašu decu, naročito od Marta do Juna. Postoje velike šanse da putujete i potrošite mnogo novca, ali pazite da ne potrošite previše.

Najgori neprijatelj zdravlja svih Lavova je njihovo preterano rasipanje energije i brz životni ritam. I u zrelim godinama nastavljaju da rade jednako uporno kao u mladosti. Iako im je srce prilično jako, ipak je ono prvi organ koji se „pobuni“ kad pretjeraju. Često imaju problema sa krvotokom i visokim krvnim pritiskom, a zbog nekretanja ili posla na kojem često sjede, skloni su tegobama sa kičmom.

Ostavite komentar