Horoskop za 2022 Godinu – VAGA

Horoskop za 2022 Godinu – VAGA

Važno je da brinete o vašoj deci, njihovom zdravlju i higijeni. Pobrinite se i za vaše zdravlje da biste eliminisali negativne uticaje na vaše zdravlje. Pozitivno ove godine je da ćete videti ekonomske dobitke, pošto se vaš izvor prihoda povećava. Bićete puno finansijski stabilniji nego ranije.Tako da, budite sigurni da po svim pitanjima delujete mudro i da uradite sve što je potrebno bez odugovlačenja.

Vrlo prosvetljujuća lekcija ove godine za vas uključuje cikluse retrogradnog Merkura, koji su svi u vazdušnim znakovima. Ovo započinje retrogradom u Vodoliji tokom januara i februara, stvarajući period uređivanja vaše pete kuće, koja utiče na vašu decu ivaše kreativne talente. Dok retrogradni Merkur traži od nas da sve dublje istražujemo, ovo je takođe važna lekcija za sve vaše odnose.

Izbjegavajte sve što iritira vaše osjetljive bubrege i bešiku: alkohol, senf, začine i masne umake. Meditacija u kombinaciji sa aromaterapijom i klasičnom muzikom može da vam pomogne da vratite izgubljenu ravnotežu duha i tijela. Više boravite u prirodi.

Ostavite komentar