Horoskop za 2022 – JARAC

Horoskop za 2022 – JARAC

Ove godine ćete se probuditi i ugledati novu verziju sebe, Jarčevi! Vi ste jedinstvena duša koja je sa svrhom dobrodošlice na ovoj zemlji! Prisustvo vaše matične planete Saturna u znaku Vodolije ove godine je u punoj snazi i ima spremne mnoge lekcije koje vaš znak treba da preuzme i obradi.

Nemojte se opterećivati nekim nepotrebnim napetostima i izbegavajte previše razmišljanja u vašoj vezi jer ste potpuno jasni o tome šta želite u vašem životu i šta vaše srce želi. U vašem poslu verovatno je da ćete impresionirati sve sa vašim kreativnim idejama. Pronalazite više novih načina da uradite nešto. Ali, pazite da ne potrošite previše za nešto što nije korisno i čuvajte novčanik jer vaširashodi će se verovatno povećati sredinom 2022. godine.

Astrologija predviđa da će vaše profesionalno iskustvo cvetati ove godine. Ako imate planove da promenite svoj posao ili ako želite unapređenje na poslu, ovo je povoljno vreme za takve stvari. Jupiter će vam biti naklonjen. Kada planete menjaju svoj položaj u druge oblasti zodijaka, to je znak da radite naporno i ostvarite više dobitaka.

Ako su vaša sklonost pesimizmu i depresija posljedica nezadovoljavajućih životnih uslova, što više se krećite na svježem vazduhu, planinarite i radite u vrtu jer vas priroda opušta i regeneriše. Više se družite i izlazite.

Ostavite komentar