Horoskop za 2022 – RIBE

Horoskop za 2022 – RIBE

Ove godine postoji teška energija za utvrđivanje, Ribe. Morate zaista zauzeti takav pristup da dozvolite da život dođe vašem osetljivom znau, baš onakav kakav jeste. Najvažniji tranzit koji utiče na vašu znak uključuje seriju pomračenja između Blizanaca i Strelca, koja aktiviraju vašu desetu i četvrtu kuću. To su, tačnije, vaše zone karijere i porodičnog razvoja.

Možda ćete biti neodlučni kod donošenja važnih odluka, ali ne morate grickati nokte zbog toga, jer će vas podržati i pomoći oni koji su vam privrženi. Ova 2022. godina će biti dobro vreme za one koji pružaju razne vrste usluga. Studentima i učenicima se savetuje da ne spavaju na času, da obrate mnogo pažnje na knjige i sav svoj fokus stave na učenje i studije.

Vodite računa o svojim finansijskim izgledima. Vaša karijera će ove godine biti vrlo sjajna. Pravite dobre i ispravne odluke kako bi to učinili, a to će se pokazati korisno i za vas i za celo poslovanje. Održavajte svoje finansije veoma pažljivo. Trošite na stvari koje su zaista potrebne. Bićete blagosloveni u obilju. Ako se oprobate u novom posao, možete uspeti u tome.

Kako bi bili u kondiciji i zadržali optimizam, neophodno je da se bave sportom. Preporučuje im se skijanje, tenis i stoni tenis, a da bi im kičma bila što savitljivija, pomoći će joga, vježbe istezanja i pilates. Potrudite se da ležete što ranije ranije u krevet i spavajte barem osam sati na dan jer vam treba dovoljno sna kako biste se odmorili i psihički i fizički. Pijte što manje kafe, ostavite cigarete. Kontrolišite krvnu sliku i pritisak bar dva puta godišnje.

Ostavite komentar