Horoskop za 2022 – ŠKORPIJA

Horoskop za 2022 – ŠKORPIJA

Ovo je izuzetno važna godina za moćan znak Škorpije. Nekoliko tranzita povlače glavne tačke u vašoj natalnoj karti, donoseći vam potpuno nove perspektive, a takođe zahteva od vas da primenite odluke koje doprinose kako vašem porodičnom, tako i vašem karijernom životu. Vaš naporan rad u profesiji će doneti rezultate. Što se tiče vašeg života u 2022. godini, postoji mogućnost da se uključite u neke duhovne aktivnosti, kao i da na to potrošite nešto novca. Ove godine, pobraćete plodove vašeg rada i napora na poslu. Bićete pohvaljeni i poštovani poštovani za vaš rad koji će vas motivisati da da u buduće postignite i više.

Ove godine ima mnogo novih stvari za vas u vašem poslu i karijeri. Povećanja prihoda, bonusi, promena posla – sve ove fini stvari će biti u vašu korist. Osobe uključene u prodaju i marketing će dobiti brojne mogućnosti.  Ova 2022. će biti ohrabrujuća za one koji su povezani sa vladinim organizacijama i firmama. Škorpije će u 2022. godini uživati sa puno osmeha. Oni će doživeti profesionalno cvetanje, uspone i velike uspehe.

Škorpje su osjetljive na zaraze i trovanja hranom, skloni su visokim temperaturama, upalama i hroničnim bolestima. Potiskivanje strahova i odbijanje da se suoči sa negativnim osjećajima kod Škorpija narušava imunitet. Previše piju ili jedu hranu koja im ne odgovara. Osjetljiv im je urološko-genitalni dio tijela, pogotovo ženama.

Često radite protiv sebe i mučite tijelo velikim količinama nikotina, kafe, alkohola ili masne i začinjene hrane. Pokušajte da se disciplinujete i da više osluškujete znakove koje vam šalje tijelo. Nemojte misliti da ste nedodirljivi za bolest.

Ostavite komentar