Horoskop za 2022 – STRIJELAC

Horoskop za 2022 – STRIJELAC

Kakva će samo apsolutna prekretnica za vas biti 2022. godina, Strelčevi! Oko vas je čudesna energija koja je vrloosvežavajuća za vaš dobroćudni znak Kentaura. Doživećete periode masovne samorefleksije koja može otvoriti stare rane, a koje takođe prate izuzetno blagi i nežni trenuci prijateljstva! Strelčevi će uživati u svojoj karijeri u 2022. godini. Strelčevi su lovci i često love prilike i čim ih vide odmah uzimaju položaj. Ova vaša osobina će se pokazati veoma korisnom za širenje vašeg poslovanje u 2022. godini.

Dakle, početak godine će biti produktivan i plodonosan, ali i neke druge mogućnosti ne bi trebalo zanemariti jer bi sredina godine mogla doneti neke poteškoće i prepreke koje mogu ometati vaš napredak i ukupan razvoj tokom ovog perioda. 

Početak godine biće veoma povoljan za ljude koji stupe u nove odnose ili za poboljšati sadašnji ljubavni život. Za ljubav i odnose, vreme od januara do aprila može se pokazati obećavajućim. Neki novi lik će ući u vaš život. Ali, treba da budete posebno oprezni prema takvima. Postoji mogućnost manjih sporova, sumnji, razlike u mišljenju, nesporazuma u odnosima i to od druge nedelje aprila do druge nedelje avgusta. 

Izbegavajte previše začinjenu i konzerviranu hranu, gazirana pića i kafu. To posebno važi za žene, kojima je ten često problematičan. Ne preskačite doručak, nego pokušajte da jedete u miru i bez uobičajene žurbe.

Ostavite komentar