Janjuš odradio test za trudnoću umesto Mime, Gruja postaje otac

Janjuš odradio test za trudnoću umesto Mime, Gruja postaje otac

U nastavku svog vanrednog „Pretresa nedelje“, Janjuš je odlučio da uradi „test za trudnoću“, kako bi video da li je Milana Šarac Mima trudna sa Nikolom Grujićem Grujom.

Mimas, koja je stupila u vezu sa našim pacijentom koji je bio na Oksfordu, već dva meseca nije dobila. Ona je piškila, tu se nalazi njena mokraća. Sada ćemo videti da li je stigao test, da li je Mimas u drugom stanju. Ja ću krenuti ka sandučetu. Imaćete priliku da uživo pratite da li će Nikola Grujić po treći put postati tata. Test je stigao – rekao je Janjuš, uzeo test, pa se vratio kod statute Džastina Bibera.

Kao što vidite, test je stigao. Ja ću pročitati kako se koristi. Na pločici sipajte urin. Posle nekoliko trenutaka videćete rezultate. Ako se pojave dve crtice, znači da je žena u drugom stanju. Evo, prava mokraća, imate priliku da uživo pratite rezultate – rekao je on, pa sipao mokraću:

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ja imam tremu. Jedna crtica se pojavila, da li kreće i druga. Jao, Bože, Mima je u drugom stanju. Dve crtice crvene su se pojavile. Da li je ovo moguće? Sada ćemo videti! Jao, pa pojavilo se i ovde: „Muško“. Dragi gledaoci, čuda se dešavaju. Nikola Grujić će postati otac po treći put. Neverovatno, ali istinito! – bio je uzbuđen Janjuš.

Ostavite komentar