Katnić me je ucjenjivao da lažno optužim DF i Vučića za lažni državni udar

Katnić me je ucjenjivao da lažno optužim DF i Vučića za lažni državni udar

Nekadašnji general policije Srbije i komandant specijalne policijske jedinice Žandarmerije Srbije Bratislav Dikić, kazao je da je Katnića stiže Božija pravda. Dikić je jedan od uhapšenih i optuženih za tzv. “Državni udar”, nakon parlamentarnih izbora 2016. godine. U zatvoru je proveo preko četiri godine.

“Stiže ovog nečoveka Božija pravda. Nadam se da će ga uskoro stići i ovozemaljska pravda Zakona Crne Gore”, kazao je Dikić i dodao da ga je ” ovaj nečovjek, polupismeni, sada penzionisani specijalni tužilac bratske Crne Gore je izmislio tkz.”Državni Udar” u Crnoj Gori. Mene bolesnog od raka je pritvorio u tamnicu od 5m2 punih 4 i po godina bez osnovnih uslova da preživim”, kazao je Dikić.

Dikić navodi da ga je Katnić ucjenjivao životima djece da prizna krivicu u izmišljenoj optužnici i dobije za to stotine hiljada evra i bude doživotno obezbijeđen.

“Ucenjivao me životima moje dece da priznam krivicu u izmišljnoj optužnici i dobijem zato stotine hiljada eura i budem doživotno obezbeđen i sa porodicom da pređem da živim u Luksemburgu. Ucenjivao me je da optužim našu Srpsku pravoslavnu crkvu da su učestvovali u “Državnom udaru” u Crnoj Gori, da opužim naše Srbe u Crnoj Gori i na kraju da optužim i našeg predsednika Srbije, Aleksandra Vučića. Ucenjivao me je da preživim i postanem smeće lažljivo!”, naglasio je Dikić.

Naravno da nisam prihvatio da budem nečovjek, kazao je Dikić i dodao, “i neistinama optužujem u izmišljenom krivičnom delu “Državni udar” i pomirio se sa sudbinom da umrem u tamnici u koju sam bio bespravno pritvoren ali Bog nije dozvolio”.

“Nadam se da će pravda stići i da će ovaj nečovek odgovarati pred Zakonom za sva svoja nedela, za svako moje mučenje, za to što nisam mogao da zagrlim svoju decu i porodicu, za svaku prolivenu suzu moje dece i moje porodice, za to što 4 i po godine nije dozvolio da čujem i vidim rođenog brata koji se razboleo i umro a ja nisam sa njim ni reč progovorio. Pravda stiže!”, zaključio je Dikić.

borba.me

Bratislav Dikić

Ostavite komentar