Kćerka Zdravka Krivokapića izdaje instrukcije nosiocu liste Berane sad

Kćerka Zdravka Krivokapića izdaje instrukcije nosiocu liste Berane sad

Kćerka premijera Zdravka Krivokapića Jelena Krivokapić rukovodiće predizbornom kampanjom liste Berane sad koja će nastupiti na lokalnim izborima koji bi trebalo da se održe 27. marta u toj sjevernoj opštini.

Na fotografiji koju su nam dostavili naši čitaoci iz Berana vidi se da Jelena izdaje instrukcije nosiocu liste Berane sad Mladenu Premoviću, uoči inicijalnog sastanka novoformiranog pokreta.

Iako su njenom ocu odbrojani dani na premijerskoj poziciji, „ugrožena Beograđanka Jelena“ se opet aktivirala u predizbornoj kampanji i izdaje operativne zadatke baš kao što je bio slučaj u pred lokalne izbore u Nikšiću, Herceg Novom i Mojkovcu, gdje se neformalna partija njenog oca nije proslavila Bog zna kakvim rezultatima.

U subotu je u Centru za kulturu Berana održan inicijalni sastanak novoformiranog pokreta „Berane sad“, za čijeg predsjednika je izabran upravo Mladen Premović. Podršku pokretu koji će nastupati u Beranama pružili su premijer Zdravko Krivokapić kao i ministri Milojko Spajić i Jakov Milatović.

Spajić i Milatović su lideri političkog subjekta koji je prvobitno trebalo da bude demohrišćanskog karaktera, ali je u međuvremenu odlučeno da isti ponese naziv vanvremenskog projekta „Evropa sad“ koji su osmislili sami ministri.

Iako se pomenuti ministarski dvojac (bez kormirala Zdravka Krivokapića) istakao u prvi plan, očito će „radom na terenu“sa građanima rukovoditi premijerova kćerka koja će vjerovatno nastaviti da zloupotrebljava državne resurse i u ovoj predizbornoj kampanju na isti način kao u Nikšiću, Herceg Novom i Mojkovcu.

A da li će rezultat biti identičan odlučiće sami Beranci krajem marta.

izvor: borba.me

Ostavite komentar