Ko je ADAM ADAKTAR? Jednim potezom izazvao BES javnosti!

Ko je ADAM ADAKTAR? Jednim potezom izazvao BES javnosti!

Adam Adaktar, umetnik koji radi obrve, poznat je među estradom upravo zbog toga. Izuzetno je zastupljen na društvenim mrežama, čak i njegova deca koja su još uvek bebe, imaju zajednički profil koji prati blizu 30.000 ljudi. Stoga, javnost čudi zašto su krili treću trudnoću njegove supruge Anđele.

Adaktar je popularan među estradom i gotovo da nema pevačice koja nije radila obrve kod njega. Rodom je iz Čačka, a pre nekoliko godina je pokrenuo biznis u Beogradu kada je promenio ime kako bi bilo što „zvučnije“.

Iako poznat po obrvama „adaktarkama„, poznatiji je po svojoj bahatosti i nekulturi koju propagira svakodnevno. U jeku korone Adam je organizovao rođendansku žurku u jednom restoranu, na kojoj je bilo više od 50 gostiju, u sred zabrane okupljanja, a ostali su tamo i poslije 20 časova.

Pored toga, njegova bahatost se ogleda i po tome što ugrožava svoju, ali i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju, jer osim što snima dok vozi, ne vezuje ni sebe, a i ni svoje dete. Nedavno je izazvao bes javnosti kada je sina od nepunih godinu dana vozio na suvozačevom sedistu.

SVIMA IMENA POČINJU NA SLOVO A

-Ispričaću vam jednu priču koja se nedavno dogodila… Bili smo na nekom ručku i moja draga majka me poziva da siđem do garaže, onako radosno mi prezentuje poklon, da je zbog dolaska moje ćerke samoinicijativno odlučila da moj sopstveni auto (moje privatno vlasništvo) ofarba u ROZE, pod parolom “baš je slatko, napokon dolazi devojčica”. Sećate se onda kada smo ofarbali auto za Aziu i tad sam bio na iglama ali dobro je, na kraju je bio plav! U mojoj glavi farbanje kola se tada završilo! Kada sam video da je roze, doživeo sam 3 nervna sloma za dan! Sad sam se već nekako navikao, možda zato sto sam kupio nov auto i ovaj više ne vozim. Ali što se simbolike tiče, bas je preslatko – napisao je Adam Adaktar u opisu porodične fotografije.

Ostavite komentar