Kristijan i Kristina izgubili BEBU! Detetu srce prestalo da kuca

Kristijan i Kristina izgubili BEBU! Detetu srce prestalo da kuca

Nedavno je odjeknula bomba kao vest da je Kristina Spalević u drugom stanju, a sada je Kristijan podelio sa gledaocima televizije Pink u jučerašnjem izdanju emisije “Premijera – Vikend specijal“ da je ona dobila koronu i da je više puta prokrvarila. Naime, Kristijan je istakao da je njena trudnoća rizična i da im sada ostaje da sačekaju ultrazvučni pregled i da vide da li će se čuti bebino srce.

Nažalost, Kristina se oglasila i saopštila tragične vesti o gubitku bebe.

Nažalost, izgubila sam bebu, zbog velikih temperatura i komplikacija koje je korona izazvala. Zapravo od samog početka sam morala da vodim računa dok se plod ne vidi jasno na ultrazvuku, odnosno dok se ne čuje srce, jer sam imala manja krvarenja od samog starta – počela je Kristina.

A korona me je bas „dokrajčila“. Iz tog razloga sam bila skeptična i za emisije i sve ostalo, što se po meni videlo, jer sam morala strogo da odmaram. Pratili smo nalaze, beta HCG se redovno duplirala što mi je davalo nadu i pored krvarenja, nažalost, počela je da pada i krvarenje se pojačalo – nastavila je ona.

Bol je neizmeran, toliko smo se radovali, ali idemo dalje, čim se oporavim, ponovo ćemo da radimo na prinovi. Da je ovako nastavila trudnoća, sigurno bih morala da ležim non-stop, tako da se nadam da će naredna trudnoća biti „lagana“ i da nas očekuje uskoro. Moramo da napravimo kraću pauzu pa idemo dalje – rekla je slomljena Kristina.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ostavite komentar