Maja, Aleks i Car napravili karambol, ‘TI ŠETAŠ, JAŠKO J*BE!’ 

Maja, Aleks i Car napravili karambol, ‘TI ŠETAŠ, JAŠKO J*BE!’ 

U emisiji „Pretres nedelje“ voditeljka Ivana Šopić pozvala je Milicu Veselinović kako bi prokomentarisala drugo mesto koje je zauzela Maja Marinković na anketi najvećih narcisa.

Da, Maja stalno ističe sebe, sebi je uvek najbolja, najlepša i bez greške. Ona sebe uvek ističe u najboljem smislu, greškice spomene, ali gleda da ih zatrpa lepim rečima. Za mene Maja treba da bude i na prvom mestu. Nekad ima pokriće, nekad ne i slažem se što su je gledaoci izabrali – govorila je ona.

Maja jeste narcis, ne možemo da budemo rivalke, ja sam neki drugi svet. Imamo zajedničke partnere, pa dolazimo u sukobe,. Ja nisam niakd prva započela, nego ona – rekla je Aleks.

Kako nisi kad si se uvek mešala u moje veze? – pitala je Maja.

Ona uvek priča da je najlepša, da je jedna jedina Maja Marinković, avion i kamion. Želela bih da nešto kažem, mislim da je to više nesigurnost. Svako ko je svestan sebe to ne ističe. Kad si svestan nekih stvari nemaš potrebu da ponižavaš druge ljude – govorila je Aleks.

Oni su dobijali pitanja, tačnije Aleksnadra jer je nečija devojka – dodala je Maja.

Ona je poznata kao nečija devojka, a ti nisi jer te tako niko nije predstavio – umešao se Car.

Ti si rekao da ti je devojka k*rva koja radi u Bujanovcu za 20 evra. Cica me je upoznao sa mamom i vodio me na Kosovo, pozdrav za mama Jadranku – odbrusila je Maja.

Pokazao sam kako može da bude nepriznata devojka, radi na komandu i moli za jednu noć i jedan s*ks. Maja Marinković je niko i ništa kao se ne nakači na Filipa, Janjuša ili Zvezdana, nego ko je tema – nastavio je Filip.

Malopre je aludirala na Zvezdana kad je rekla da je zanimaju samo glavni akteri – poručila je Aleks.

Maja namk je služila sbvima da otresei onu stvar o nju. Šetali su te tatini prijatleji i muževi od tvojih najboljih prijateljica – rekao je Car.

Poznata je kao devojka Dejana Dragojevića koji ju je podigao iz blata do zlata. K*rao te Janjuš u etno selu – nastavila je Maja.

Nas četvorica iz društva smo k*arali Maju u etno-selu, Janjuš, ja i zna se još koja dvojica. Aleksandra je bila sa Janjušem i moje je da se izborim sa tim – poručio je Car.

Ja sam danas prvo nju rekao, najveći narcis rekao sam i za ogledalce i Anu Korać – dodao je Janjuš.

Samo ja mogu da te nasmejem i rastužim za dva minuta. Ti se meni smejepš, ti šetaš, a Jaško j*be – rekla je Maja.

Ostavite komentar