Maja i Car otkrili prirodu njihovog odnosa, ona rešila da ga ne juri

Maja i Car otkrili prirodu njihovog odnosa, ona rešila da ga ne juri

Nakon Aleks Nikolić u Šiša bar su stigli Filip Car i Maja Marinković. Oni su sa voditeljem Markom Đedovićem pričali o njihovom odnosu:

Šta se dešava sa vama? – upitao je Marko.

Nema tu veze, ima druženja sa povlasticama. – rekao je Car

Ja to ne radim iz druženja i jer mi je dosadno. Ja njega volim, imam emociju prema njemu, iako je on meni rekao da nema emocija, ali verujem da ima i on emocija, ali kada komunicira sa drugom, ja napravim haos – rekla je Maja.

Ovaj odnos mi je, nemam reči, ja živim da dan preživim – dodoa je Car.

Ma njemu je super i zanimljivo sa mnom, ali ga smara jer sam ja dosadna. Znam ja da on mene voli, mi se najbolje poznajemo, naši smo i svašta smo prošli – komentarisala je Maja.

Meni je sve ovo ove sezone težak poraz, meni je jako teško u druženju sa njom, ali samo da se pojavi neki junak da pripomogne – dodao je Car,

On zna kako stoje stvari kod mene, ja jesam fleksiblinija i manje agresivna, ja trpim do neke određene mere – nastavila je Maja.

Ovo nije niti ljubav, niti prijateljtvo, to je neobjašnjivo – rekao je Filip.

Pa to je onda to – presrećna je bila Maji.

Mene je odnos sa Aleksandrom naterao na neke stvari, možda ja grešim i možda sam u tripovima, ali desilo se da se ja spotaknem,a onda je Maja ta koja se nađe tu. Imam ja prema njoj to nešto nedefinisano, ali nemam pravu emociju prema njoj. Dešavale su nam se jako ružne stvari, ja razmišljam kako moji bliski ljudi gledaju na to. Mene koči sve što se dešvalo i njeni odnosi koji su bili – rekao je Car.

Marko ja gledam na to drugačije. Ja sam imala loše postupke, a i on je imao ovde veze, po nije došao sa Bečkog dvora. On je mene prvi prevario – dodala je Maja.

Meni je bitno da nema uvreda i fizičkih sukoba. Ako se desi neki odnos, okej, ali ne želim da provodimo 24 sata zajedno, ne želim da me uhodi. Ja se mogu sa Milicom družiti kao i sa Majom. Ozbiljnu vezu sam imao vezu, i ja sam samo nju gledao za ozbiljno, a ovo drugo ne može da uspe, a ona ako prihvati to, to bi bilo top. ali ne može, ona je posesivna, mi ne možemo da se družimo zbog toga. – dodao je Car.

TRUDE SE DA DEFINIŠU ODNOS! Car stravio Maji do znanja šta mu smeta (FOTO: TV PINK PRINTSCREEN)

Ja se nadam da ona mene neće opsedati, ako ga pretera to je kraj – rekao je Car.

Ja sam baš donra prema njemu,i popštujem ga. – dodala je Maja.

Ostavite komentar