Maja Marinković bez dlake na jeziku o Dalili,  Caru i Janjušu

Maja Marinković bez dlake na jeziku o Dalili, Caru i Janjušu

Iako davno nije deo „Zadruge 5“Maju Marinković pojedini takmičari ne vade iz usta. Tako je i dalje tema u odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara, zbog čega često nastane karambol kad je on pomene ili se priseti njihovog odnosa. Stupili smo u kontakt sa Majom, koja je za naš portal prokomentarisala poslednje sukobe Dalile i Cara, koji su između ostalog, nastali i zbog nje.

Prokomentarisaću isključivo jer sam pitana. Već sam navikla da im budem glavna tema svakodnevno. Ona je svesna da sam ja tamo, da on nju ne bi ni pogledao. Ona mu dođe kao utešna nagrada. Svesna je toga da sam mu i dalje u glavi i to nju najviše boli, iako su oni iz moje odavno izašli. Mora da shvati, iako se trudi da oponaša mene u određenim situacijama, ne ide joj. Jako je smešna, ipak mora da shvati da sam ja jedna i da uzalud pokušava. Toliko o toj temi – rekla je Maja.

Na poslednjim nominacijama, gde su zadrugari birali između Aleksandre Nikolić i Janjuša, Sanja Grujić je istakla da bivši košarkaš često pominje Maju kako bi je dozvao u „Zadrugu“. Inače, on je u emisiji „Pitanja gledalaca“ izjavio da smatra da je Maja najzgodnija takmičarka koja se ikada pojavila u „Zadruzi“. Sa Marinkovićevm smo popričali i o ovome.

Sanja je sve u pravu što je rekla, ništa ja tu ne bih ni dodala, ni oduzela, svaka joj je na mestu – istakla je Maja i dodala:

A to što je Janjuš rekao da sam najzgodnija, to je činjenica, konačno da i on kaže istinu – zaključuje Marinkovićeva.

BONUS VIDEO: Miljana i Bebica VRELOM AKCIJOM očvrsnuli svoj odnos! (VIDEO 18+)

Ostavite komentar

Hide picture