Maja Marinković ŽESTOKO ISPONIŽAVALA Cara, pa se osvrnula i na Dalilu

Maja Marinković ŽESTOKO ISPONIŽAVALA Cara, pa se osvrnula i na Dalilu

Kao i svake subote na programu televizije “Pink“ je novo izdanje kultne emisije “Magazin In“, koja već 20 godina beleži rekordnu gledanost milionskog auditorijuma, a autorka i voditeljka Sanja Marinković je i ovog puta ugostila više nego aktuelnu ekipu i to Zoru Dobričanin Nikodinović, pevačicu Katarinu Živković, doktorku Nadu Macuru, rijaliti zvezdu Maju Marinković i košarkašicu Milicu Dabović.

Donela žena parfem s namerom, poklonila muškarcu i u roku od 24 sata preotela muškarca od druge žene“, rekla je Sanja Marinković za Maju.

Samo sam vratila nešto što je bilo moje! Imala sam cilj, naravno. To je tako bilo, znala sam da će se to desiti. On bi pao na svaku drugu devojku. Mi žene smo ga napravile da bude to što jeste. Iako ja smatram da je nezasluženo na toj poziciji – priča Maja.

Da sam ja bila na Dalilinom mestu u tom trenutku, a da je Dalila ušla i želela da preotme njega, mislim da bi uspela, jer je on neko ko je pristupačan muškarac, nezasit i lako ga je imati – dodaje Maja, pa nastavlja:

Ja sam stvarno imala emociju i volela sam ga, ali na svoju štetu. On je taj koji je pokazao da nema emociju prema meniu, kao što nema ni prema jednoj u Zadruzi. Sve je igra – zaključila je Maja Marinković.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ostavite komentar