Maja otkrila da joj Bilal liči na Cara pa ga uporedila sa bivšim

Maja otkrila da joj Bilal liči na Cara pa ga uporedila sa bivšim

Maja Marinković je u Rajskom vrtu gde je razgovarala sa Drvetom Mudorsti o sukobima koji su se desili tokom sinoćne žurke:

Jao mi smo hteli da napravimo sprdnju iz dosasde. On je pao na testu u hotelu. Anita ga je zvala u hotel da se poljube i to se desilo. A polivanje mene pivom, je baš bilo ružno. On i ja smo se raspravljaji, on je pokazao svoju lošu stranu. Jelena Golubović smatra da se on izrevoltirao jer se ja igram sa njegovim osećanjima. On je bre namazan svim bojama. Ja se igram sa svim i svakim ali ne zlonamerno, meni ne treba monotonija, zato sam ja raskinula sa Markom. Meni je greška sa Milicom pala kao kec na deset. Sa Bilalom sam htela da se šalim i da se igram, a on je napravio glupost – rekla je Maja.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ma drvo on je meni konstantno prilazio tokom žurke, pa me je čak i liznuo po licu. Zamerila sam mu provociranje, a on je imao haos sa svima. Bilal je neko po podseća na Filipa Cara, pogotovo kad popije i jako voli žene – rekla je Maja pa je komentarisala Anu Spasojević:

Ona je zagrejana za Marka Markovića i dalje, ona zna šta Bilal radi i zato ostaje sa njim. Ona je rekla Bilalu za zadatak i zato je on tako reagovao. Ja zaslužujem izvinjenje, a da li će on to uraditi videćemo, ja sam jako ljuda.

TRENDING VIDEO: Broks i Ana od ranog jutra u LJUBANIM IGRICAMA

Ostavite komentar

Hide picture