Majka Janka Odovića, viđenija DPS-ovka ne da na Spajića

Majka Janka Odovića, viđenija DPS-ovka ne da na Spajića

U odbranu lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića od dokumenata koji potvrđuju stepen obmanjivanja crnogorske javnosti stala je i majka njegovog partijskog druga Janka Odovića, Vildana.

Vildana Odović je na Tviteru iskazala podršku Spajiću sledećim riječima:

„Samo naprijed Miki, crći će od muke DF=DPS“

Ovakav vid podrške Spajiću ne bi bio sporan da gospođa Odović nije viđenija DPS-ovka što potvrđuje i njeno prošlogodišnje prisustvo partijskom skupu koji je u Pljevljima organizovala Ženska alijansa DPS-a.

Da li su političko samoubistvo Vildane Odović i iznenadni nasrtaj na DPS posledica njenog prelijetanja u novoformirani Pokret Evropa sad, pa samim tim i želje da okalja „grijehe“ iz prošlosti koja je bila neraskidivo vezana za partiju Mila Đukanovića ili pak nastavak netrpeljivosti prema DF-u koja je produkovana višedecenijskim bitisanjem u DPS-u.

Ne treba podsjećati Pljevljake kakav su teror trpjeli od DPS-ove policije za vrijeme litija, dok je Jankova mama bila ogrnuta plaštom DPS-a. Istim plaštom bila je ogrnuta i prošle godine, što potvrđuje prisustvo na događaju Ženske alijanse DPS-a Pljevlja. A da li je u međuvremenu, Vildana transferisana iz DPS-a u evropu sad, pokazaće vrijeme.

Ono što je sigurno, Spajićevim ambicijama da zagospodari Crnom Gorom će, pored obmana koje se svako-malo otkrivaju, veliku štetu nanijeti i podrška ossvjedočenih DPS-ovaca koji su iz čistog koristoljublja zamijenili političke dresove.

Ostavite komentar