Mandić je u ovom trenutku najozbiljniji kandidat za predsjednika

Mandić je u ovom trenutku najozbiljniji kandidat za predsjednika

Savjetnik potpredsjednika Vlade Crne Gore Vladimir Pavićević izjavio je TV Adria da je Andrija Mandić u ovom trenutku najozbiljniji kandidat za predsjednika Crne Gore. On je dodao da će se do 26. februara još vidjeti kakvo će biti finalno stanje i da li će i drugi akteri poput SNP-a da izađu sa svojim kandidatom ili će da podrže nekoga od kandidata.

Komentarišući stanje u DPS-u uoči izbora za predsjednika države, on je poručio da Milo sigurno gubi trku za predsjednika Crne Gore i da Đukanović pada 19. marta ove godine što nas vodi ka punom razvlašćivanju Mila Đukanovića i Milovog DPS-a.

Pavićević je izjavio da je kao sigurni izborni gubitnik Milo Đukanović danas najpoželjniji protivkandidat pobjednicima iz 2020. godine.

Dodao je da u slučaju da kandidat DPS-a uđe u drugi izborni krug svi pobjednici iz 2020. godine treba da dogovore da će kandidat koji nastupa pod političkim kišobranom velike avgustovske pobjede iz 2020. godine i koji uđe u drugi krug imati punu podršku svih ostalih. Takav dogovor, rekao je Pavićević, garantuje ubjedljivu pobjedu nad Milom ili Milovim kandidatom i takvim dogovorom i novom pobjedom se učvršćuju ideali pobjede od 30. avgusta.

Ostavite komentar