Mandić: Vrijeme je da oni iza kojih stoji narod, naročito mladi ljudi, preuzmu odgovornost za upravljanje opštinama!

Mandić: Vrijeme je da oni iza kojih stoji narod, naročito mladi ljudi, preuzmu odgovornost za upravljanje opštinama!

Predsjednik Nove srpske demokratije, Andrija Mandić, primio je danas predstavnike kluba mladih NSD Zeta. Mandić je istakao da činjenica da se sve veći broj mladih aktivno uključuje u rad stranke potvrđuje da se NSD nalazi na pravom putu.

„Budućnost je pred NSD i DF, i vrijeme je da oni iza kojih stoji narod, a naročito mladi ljudi, preuzmu odgovornost za upravljanje našim opštinama. Dani pred nama će dati odgovore na pitanja da li je ova zemlja napravila iskorak u prihvatanju demokratskih standarda, a to će istovremeno direktno zaustaviti diskriminaciju koja se sprovodila decenijama nad srpskim narodom.

Svjedoci ste da još uvijek ima onih kojima smeta da srpski narod bude ravnopravan i da zauzme mjesto koje mu pripada na osnovu podrške koje smo dobili na izborima. Nikada više mladi Srbi ne smiju biti diskriminisani i zapostavljeni kao što je to bilo pod Đukanovićevim režimom već moraju biti ključni nosioci ideja i razvoja Golubovaca i Podgorice’’, poručio je lider NSD.

On je istakao važnost lokalnih izbora u gradskoj opštini Golubovci i Podgorici, koji će se održati na proljeće sledeće godine, ocijenivši da će poraz DPS-a označiti i konačni kraj nekontrolisane moći ove partije, a da je dužnost mladih ljudi da najviše doprinesu pobjedi NSD i DF na tim izborima.

Predsjednik opštinskog odbora NSD Zeta, Miroslav – Miki Brajović, je kazao da je ponosan na Klub mladih NSD.

„Iako mladi, oni su proteklih godina već prošli mnoga iskušenja u borbi protiv bivšeg režima, a već sada vrijedno rade na tome da pobjeda NSD i DF na izborima u Podgorici i Golubovcima bude ubjedljiva i na korist našeg naroda”, kazao je Brajović.volume_up

izvor: nova.org.me

Ostavite komentar