Medojević: Milovi narko-karteli žele Abazovića za premijera

Medojević: Milovi narko-karteli žele Abazovića za premijera

Milu smeta DF jer mu nikad nećemo dozvoliti da napusti svoju poziciju a da ne odgovara za uništenje Crne Gore, tvrdi Medojević

Formiranje manjinske vlade je samo dar za organizovani kriminal, tvrdi lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević.

On je u emisiji na TV Pink kazao da se aktuelni vicepremijer Dritan Abazović nameće kao novi premijer sa pet odsto podrške, a da su strukture crnogorske vlasti napravili pakt sa kriminalcima i za to uzeli novac.

Takođe je ponovio da je bliski rođak i srodnik premijera Zdravka Krivokapića jedan od distributera koji su bili uključeni u šverc cigareta.

Abazović je znao za šverc cigareta, a balkanska konfederacija organizovanog kriminala stoji iza trenutne crnogorske vlade. Devet miliona eura od šverca je neko uzeo iz crnogorske vlasti. Zato narko-kartel Mila Đukanovića ne želi DF na vlasti, ali zato želi Dritana Abazovića – tvrdi Medojević.

Dodao je da Đukanović više nema podršku bezbjednosnih struktura na Zapadu.

Milo postavlja Vlade i premijere, a DF mu smeta jer nikad mu nećemo dozvoliti da napusti svoju poziciju a da ne odgovara za uništenje Crne Gore, pljačke, ubistva i ostala krivična djela. Neke političke strukture su pregovarale sa međunarodnim faktorom da se Đukanoviću da imunitet i da mu se ne oduzima novac i imovina, ali da napusti političku scenu. To je ključni razlog zašto DF smeta. Mi samo želimo da se Crna Gora izvuče iz ponora – zaključio je Medojević. 

Ostavite komentar