Medojević: Sin čelnice tužilaštva i pravosuđa mafijaš

Medojević: Sin čelnice tužilaštva i pravosuđa mafijaš

“U dokumentima Europola u koje je Libertas imao uvid, Miloš Medenica preko aplikacije SKY, u komunikaciji sa policajcem Darkom Lalovićem, navodno, dogovara kupovinu veće količine droge kokain za sebe i svoje društvo, obezbjeđuje transport krijumčarenih cigareta iz Bara, osigurava nesmetano kretanje jednog kriminalca, posjeduje i koristi zabranjeno oružje, traži za kupca marihuanu i njeno transportovanje u Beč…”

Đukanović je od Crne Gore napravio Kolumbiju na Jadranu.

Mnogi su se smijali mojim analizama, istinama koje sam iznosio godinama, decenijama. DPS je političko krilo mafije. Treba ga zabraniti, funkcionere koji su umješani u kriminal pohapsiti, opljačkanu imovinu vratiti narodu i državi.

Đukanović je korupcijom razorio institucije sistema. Mi nemamo ni policiju, ni tužilaštvo ni sudove. Ni Vladu ni Skupštinu. To su samo zgrade. U njima nema pravde, patriotizma ni zakona. Samo haos i nered. Pogledajte ko nam je vodio tužilaštvo i pravosuđe. Mafija.

Đukanović je ostvario san Al Kaponea. Umjesto da ubijaju političare, tužioce i sudije, mafija ih imenuje i plaća.

Pozivam Dritana Abazovića i Vladimira Jokovića, da nakon objavljivanja dokaza o mafijaškoj prirodi DPS, prekinu pregovore o manjinskoj Vladi sa mafijom i vrate se dogovorima sa pobjednicima izbora 30.08.2020. o formiranju tehničke Vlade za pripremu izbora.

Crna Gora i mafija ne mogu živjeti zajedno. Neko će morati da pobjedi. Ja sam za pobjedu Crne Gore.

Nebojša Medojević

Predsjednik PzP

Ostavite komentar