Milatović: Ovo je pobjeda jedne bolje, pravednije Crne Gore

Milatović: Ovo je pobjeda jedne bolje, pravednije Crne Gore

Predsjednički kandidat pokreta Evropa sad Jakov Milatović je u večerašnjoj izjavi kazao da ne želi da monopolizuje pobjedu i zahvalio se svim parlamentarnim i vanparlemantarnim partijama na podršci.

“Kao što sam obećao da ćemo uspjeti, sinoć sam pokazao da smo uspjeli. Ovo je prvo poluvrijeme, a u drugom čemo zapečatiti zajedničku pobjedu protiv politike podjele i siromaštva“, kazao je predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović.

On je kazao da ne želi da monopolizuje pobjedu.

„Ovo je pobjeda jedne bolje, pravednije Crne Gore“, naglasio je Milatović.

On se zahvalio svima koji su ga podržali u predsjedničkoj trci i svima koji su glasali na jučeranjim izborima.

„Želim da budem predsjednik svih građana i to želim djelima da pokažem“, kazao je Milatović.

Milatović je kazao i da je predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović u prvom krugu predsjedničkih izbora „dostigao maksimum“ i da je ubijeđen da će u drugom krugu odnijeti veliku zajedničku pobjedu, dodajući da je Đukanović „organizovao fizički atak“ na njega pred izbornu konvenciju na Cetinju, uz očekivanje da će “u narednih 15 dana policija i naše službe bezbjednosti uspjeti negdje da održe situaciju apsolutno pod kontrolom“.

„Poruke koje su došle od Mandića, Bečića, Abazovića i Danilovića su jako dobre i ono što sam rekao na nama je da zapečatimo ovu pobjedu“, zaključio je Milatović.

Ostavite komentar