Muk onih koji čekaju da pokuca ruka pravde na njihova vrata

Muk onih koji čekaju da pokuca ruka pravde na njihova vrata

Jučerašnje hapšenje specijalnog tužioca Saše Čađenovića, uznemirilo je duhove među pripadnicima interesno-kriminalne organizacije DPS i njihovih decenijskih satelita. Tako smo redom mogli čuti reagovanja, političkih subjekata parlamentarne većine, lidera NVO sektora u Crnoj Gori, ali ni jednu jedinu riječ od članova bivšeg režima, koje je Čađenović u svom radnom vijeku itekako, a po optužbama SDT-a, zloupotrebom službenog položaja zadužio i štitio.

Tako smo juče iz redova DPS-a I satelitskih partija svjedočili tišini o ovom događaju, koji su i regionalni mediji prenosili kao udarnu vijest, a iz redova poraženih političkih struktura, struktura prošlosti bili bombardovani tvitovima i saopštenjima svojih partijskih vojnika o pozivima iz EU da se deblokira Ustavni sud, koji im takođe ne idu u prilog, pokušavali da zamaskiraju skandal koji trese nosioce vlasti njihovog zauvijek poslatog u prošlost režima.

Svi ovi događaji, ćutanje danas opozicionih partija, još jedan je dokaz, da su svi lažni, montirani sudski procesi iz vremena vlasti ove kriminalne garniture i satelita, bili proizvod kuhinje vrha DPS-a i njihovog šefa Mila Đukanovića, servirani preko svojih glavnih izvođača u Specijalnom državnom tužilaštvu i sudskoj organizaciji.

Podsjetimo, tokom montiranog sudskog procesa za tzv. “pokušaj državnog udara”, Čađenović je nevješto, uz pomoć svog šefa Milivoja Katnića, a za račun produženja opstanka na vlasti gospodara Mila Đukanovića, pred vijećem specijalca DPS-a Suzane Mugoše zastupao pravno neutemeljenu, lažnu, komičnu optužnicu protiv, prije svih lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića i Milana Kneževića.

Ipak, procesuiranjem specijalnog tužioca Čadjenovića jedno je sigurno, ruka pravde se polako približava svačijim vratima, pa onda i ne treba previše da čudi muk onih, na čija će vrata ta ruka uskoro pokucati

Ostavite komentar