Nedeljni Horoskop – BIK

Nedeljni Horoskop – BIK

Ne postoji teorijska šansa da malo ne preterate sa hranom u ovoj sedmici. Možda nećete pasti baš pred svakim iskušenjem, ali postojaće momenti kada jednostavno nećete uspevati da se uzdržite. Ako ništa drugo – kasni večernji sati će vam otvarati apetit….

Vi u ovu nedelju ulazite u jako promenljivom i nestabilnom raspoloženju, a ni partner nije ništa bolji od vas. Dok je sa jedne strane očigledno da ne možete jedno bez drugog, isto toliko je evidentno da će biti dovoljna jedna reč da vas natera da budete grubi, teški ili da se posvađate. Zato ćete u ovoj nedelji šaltati sva moguća raspoloženja – ljubav, suze, smeh, privrženost, rasprave, nepodnošenje, bitka. No, što se tih „bitaka“ tiče – samo da znate – svako čudo za tri dana…..Slobodni Bikovi – iskaču vam neki bivši i nešto hoće od vas, a vama sada stvarno nije do toga da vas smaraju i dave. Sve to izgleda otprilike ovako – e, super baš mi je drago što si dobro….ne, ne mogu da se vidim sa tobom, prezauzet/a sam…..

Sve radite onako kako vi smatrate da treba – pa kome se sviđa, sviđa se….a kome se ne sviđa – može da se makne, i to odmah…..Znate da ste vi u pravu i od toga ne odustajete ni mrvicu. U ovoj će sedmici vaši živci biti prilično rastegnuti, jer će biti milion i jedna situacija koja će vas izbacivati iz takta. Kao da su se svi udružili da vas nerviraju. Znate, možda koren svih ovih problema i ne leži u drugim ljudima. Vi trenutno nosite jednu vrlo eksplozivnu i nestabilnu energiju koja prosto traži da izleti napolje…..

Ništa u ovom segmentu nije strašno, ali vi jednostavno ne osećate sigurnost pa vam to stvara napetost i nervozu…

I dalje su ta stresna stanja pod čijim ste uticajem trenutno glavni okidač za bilo koju zdravstvenu problematiku….

Ostavite komentar