Nedeljni Horoskop – BLIZANCI

Nedeljni Horoskop – BLIZANCI

Za ovaj čudan, neusklađen prelazni vremenski period u kojem se vi osećate ni na nebu ni na zemlji, potrebno je mnogo vitamina i minerala, potrebna je ishrana koja vam donosi snagu a ne opterećuje želudac. Supice, čorbice, mnogo svežeg povrća i voća….

Ljubav

Pošto se i dalje nastavlja period u kojem je evidentna neusklađenost u odnosu sa voljenom osobom, pojedini zauzeti Blizanci mogu eventualno potražiti utehu u kontaktu sa nekim iz prošlosti ili se okrenuti osobi koju upoznaju preko poslovnog segmenta a koja pokazuje zainteresovanost za njih. Ok, tražite način da poboljšate svoje raspoloženje i to je u redu….ali nemojte prekoračiti neke granice, jer će vam se to pre ili kasnije obiti o glavu….Slobodni Blizanci funkcionišu dvojako – Ili čeznutljivo uzdišete i razmišljate o prošlosti….Ili se nešto kao muvate sa osobom koju ste upoznali preko posla – a i ovo ide skokovito – ova osoba vam čas prija, čas vas nervira svojim ponašanjima i stavovima….

Posao

Lepo ne znate kome da verujete i u koga da se pouzdate. Previše puta ste se u proteklom periodu opekli na raznorazna obećanja i „prave“ informacije i sada, kada vam neko nudi svoju pomoć – niste sigurni koliko je ova osoba pouzdana. Ne znam šta bih vam tu rekla. Neko vam zaista sada može pomoći, ali problem je u tome što će ovo biti skopčano sa uslovima ili posledicama koje vam možda baš i ne odgovaraju u potpunosti….Sami ćete morati da odlučite da li je ovo pravo za vas…

Novac

Prilivi su trenutno stabilni, ali troškovi divljaju. I vi isto divljate iznutra zbog ovakve situacije, ali trenutno ne možete uraditi mnogo….

Zdravlje

Energetski niste u potpunosti svoji. Uhvatio vas je prolećni umor i povremeno jedva fukcionišete. Uskoro će se situacija popraviti….

Ostavite komentar