Nedeljni Horoskop – DJEVICA

Nedeljni Horoskop – DJEVICA

Bilo kakva vrsta preterivanja i neumerenosti kada je ishrana u pitanju brzo će se odraziti na vas. Mogući su problemi sa varenjem i crevima. Izbegavajte alkohol u širokom luku, a svakako se potrudite da svoje navike po pitanju hrane promenite.

Trenutno ste u nekom svom filmu i najviše vam odgovara ili da ćutite ili da budete u kontaktu sa drugim osobama, samo ne sa emotivnim partnerom (najgora varijanta bi bila da se domunđavate sa nekim iza leđa partneru…..). Iskreno rečeno, mislim da se to osobi koju volite neće ni malo dopasti – jedno vreme može potiskivati svoje nezadovoljstvo, ali budite sigurni da će vas preslišati prvom prilikom. Sprečite ovo tako što ćete svoju pažnju usmeriti i ka njoj. Slobodne Device mogu biti prilično zainteresovane pojavom osobe koja će ostaviti veliki utisak na njih. No, moram da vas razočaram – pitanje je koliko je ova persona zaista iskrena prema vama i da li nešto krije od vas (a verovatno je da krije….)

Dešavanja na dnevnoj bazi nikako se ne uklapaju u vaše planove, ali to ne znači da treba odustati od njih. Samo je potrebno sačekati povoljniji trenutak da ih aktivirate. U ovoj ćete sedmici doći u priliku da se ponovo pozabavite jednom poslovnom prilikom za koju ste mislili da ste je ispustili. Takođe, neko sa kim ste stupili u kontakt u januaru ili februaru sada vam nudi saradnju koja vam na prvi pogled izgleda kao veoma dobra. Da,  ovo bi trebalo uzeti u obzir i ozbiljno razmisliti….

U ovoj nedelji vrlo neuspešno baratate novcem, pa bi trebalo izbegavati bilo investicije, bilo neke veće kupovine i trošenja…

Sedmica u kojoj ste naglašeno osetljivi i u kojoj se možete brzinski prehladiti ili pokupiti neki virus. Takođe, problemi sa probavom.

Ostavite komentar