Nedeljni Horoskop – JARAC

Nedeljni Horoskop – JARAC

Nešto bolje funkcionišete u ovom segmentu. Ipak, to što vam se apetit popravio ne znači da morate da navalite na brzu, konzerviranu hranu ili na slatkiše. Bareno ili grilovano povrće i meso, mnogo svežih salata, kiselo mleko, jogurt ili mladi sirevi – to je za vas…

Još jedna vrlo solidna nedelja je pred zauzetim Jarčevima. Doduše, može biti nekih sitnih čarki, vezanih za novac ili za zajedničke planove, ali generalno gledano – ovo će biti samo trenutne distrakcije koje neće uspevati da na bilo koji način poremete vaš odnos. Baš u ovom periodu gledajte da svaki trenutak kada ste slobodni provedete zajedno – ovo će samo učvrstiti vašu priču i učiniti vas jačim. Slobodni Jarčevi – i u ovoj nedelji prošlost će biti aktivna. Moguć je konkretniji kontakt, predlog ili čak pokušaj pomirenja od strane bivšeg partnera. Ako vam je do toga – mirite se. Ako nije – čekajte još malo, jer pred vama se svakako priprema pozornica za ulazak potpuno nove glumačke postave….

Iako ste mislili da ste neke šanse propustili – one u ovoj sedmici ponovo pronalaze put do vas. No, isto tako – sve ono za šta ste smatrali da ste priveli kraju, rešili, ispunili ono na šta ste se obavezali – verovatno će doći na ispravku ili na ponovno razmatranje i rad. Pomalo će vas umoriti konstantni naleti obaveza sa kojima nikako da izađete na kraj. Takođe – svi vam se nešto obraćaju, svi traže vašu pomoć i podršku, a vi ne znate ni kako sa svojim obavezama da se izborite. Potreban vam je odmor, beg od svega

Sa novcem ste trenutno u blagoj zavadi. Na redovnost priliva trenutno ne možete da se oslonite. Jedino ste sigurni da troškovi dolaze, jedan za drugim, svakodnevno….

Zdravstveni segment – onako. Čak i ako ne postoji nikakva konkretna tegoba – vi ste mi nešto na pola energije, dosta iscrpljeni….

Ostavite komentar