Nedeljni Horoskop – LAV

Nedeljni Horoskop – LAV

Pred vama je sedmica u kojoj je posebno naglašena neumerenost i pojačani apetiti. Iako ćete se truditi i pokušavati da kontrolišete ishranu, konstantno će se pojavljivati izazovi kojima teško da možete odoleti.

Nastavlja se period čudnih i konfuznih situacija sa voljenom osobom. Povremeno ni vi sami sebi ne možete da objasnite niti šta osećate niti šta želite od voljene osobe. A i ta osećanja su dosta promenljiva – u jednom momentu osećate iskrenu ljubav, u drugom vam je potpuno svejedno, a u trećem ste kao prijatelji, drugari i ništa više od toga. Kao što ste vi zbrkani u glavi, isto tako je zbrkan i partner. Šta možete da uradite? Da ne reagujete. Ubrzo će mnoge stvari biti jasnije i misli čistije….Slobodni Lavovi – osoba koja se mota oko vas na sve načine pokušava da vam se uvuče u srce. No, kod nje postoji nešto što vama smeta, što vas odbija i zbog čega ne možete da se prepustite.

U ovoj nedelji kao da će mnogo toga promicati pored vas. Radni elan baš i nije na nekom nivou i vi ćete prionuti na posao i obaveze tek onda kada budete ozbiljno pritisnuti rokovima i naravno – sve uraditi u poslednjem trenutku. Ono što se dešava oko vas ne daje vam neku naročitu nadu da ćete uspeti da ostvarite svoje planove, ali trenutno ne vidite na pravi način pa nemojte spuštati sebe – blizu ste perioda kada će se sve situacije pokrenuti značajno većom brzinom.

Jedna veća isplata kojoj se prilično dugo nadate očekuje vas tokom ove sedmice. Naravno, ni to neće doći lako i mora biti skopčano sa vašim nerviranjem i brigom.

Mnogo toga vam zadaje brigu i nervira vas i vi prvenstveno niste mentalno mirni u ovoj nedelji. Osećate pad energije i iscrpljenost.

Ostavite komentar