Nedeljni Horoskop – OVAN

Nedeljni Horoskop – OVAN

Vrlo je važno da u ovom periodu što više rasteretite svoj stomak i unosite hranu koja se lako vari. Ne samo zbog probavnih smetnji, već i iz razloga što teška hrana može pojačavati probleme sa cirkulacijom i pritiskom.

Sa voljenom osobom postoji intenzivan kontakt, ali i sukob volja. Malo se tvrdoglavite, malo ne razumete jedno drugo, a malo i oboje tvrdite da je ona druga strana kriva za trenutnu neusklađenost. Vama će izgledati da vaše drago biće menja raspoloženja svaki čas, a sa druge strane – partner će tvrditi da ste vi teški kao crna zemlja i da se sa vama ne može izaći na kraj. Strasti su kod oboje naglašene, pa ono što vas muči rešavajte u spavaćoj sobi…..Slobodni Ovnovi – polje prijatelja i društvenih aktivnosti je jako, što znači da čak i ako ste vi statični i bezvoljni – prijatelji će vas izvlačiti iz kuće i terati u provod. A tada je sve moguće – udvarače svakako privlačite – vi birajte hoćete li nešto ozbiljno ili avanturu….

U ovoj sedmici ste vrlo praktični, vrlo racionalni i na žalost – vrlo spori. Bili biste vi brži da možete, ali ne da vam se. Izluđuje vas to što morate sve koračić po koračić, a najradije biste potrčali i oduvali sve prepreke ispred sebe. Jeste, stoji da vi vidite da sa ovakvim načinom funkcionisanja sve nekako polako dolazi na svoje mesto, ne možete da se požalite, ali negde iznutra vas to jede i jako vam smeta jer imate osećaj da vam je energija prigušena.

Velika borba za poboljšanje u finansijskom segmentu se nastavlja. Pobedite u jednoj bici, a drugo ratište se otvori. Na žalost, takav je period…..

Ishrana, oscilacije pritiska, čak su mogući i problemi sa cirkulacijom, hormonima, alergijama. Takođe – grlo vam je još uvek vrlo osetljiva tačka.

Ostavite komentar