Nedeljni Horoskop – RAK

Nedeljni Horoskop – RAK

Ozbiljniji problem sa varenjem koji će biti naročito intenzivan u prvoj polovini nedelje može vas zaista naterati da se mnogo odgovornije pozabavite pitanjem ishrane. Apetiti trenutno jesu naglašeni, ali ne smete dozvoliti da vladaju vama.

Da je sve savršeno u vašim partnerskim odnosima – pa i nije. Isto tako – svesni ste da mnogo toga trenutno zavisi od vas, od vaše fleksibilnosti, prilagodljivosti, od vaše sposobnosti da neke stvari i prećutite ili da ne dozvolite da vas dotiču. Prosto rečeno – ako žudite za raspravama i tenzijom – dobićete ih, no ako trenutno imate strpljenje i želite mir sa voljenom osobom – i to ćete uspeti da ostvarite. Slobodni Rakovi – sve je lepo, sve je fino, oko vas ima udvarača a ne može se poreći da je i vama neko simpatičan. Međutim i dalje stoji ono – neke granice se ne prelaze i u suštini – ništa se ne konkretizuje. Da li je greška u drugoj osobi? Ne, kočnica je kod vas…..

Zbog nekih situacija ili ljudi u poslovnom segmentu ste besni ili razočarani. Ovo će pogotovo biti naglašeno ukoliko ste se vi ponašali maksimalno korektno, a odgovoreno vam je na potpuno drugačiji način. Bitno je da su vama srce i savest na mestu, i da ste čisti pred sobom. Iako su međuljudski odnosi trenutno nestabilni, to ne znači da vi u ovoj sedmici ne možete ostvariti jedan značajan pomak. To može biti potpisivanje važnog ugovora ili početak saradnje koji mnogo obećava.

Neka zaostala isplata će biti regulisana prema vama u ovoj sedmici. Kod nekih Rakova je čak moguće i povećanje prihoda.

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika, ali dovoljna da vas iritira i da budete okupirani njome. Regulišite ishranu.

Ostavite komentar