Nedeljni Horoskop – RIBE

Nedeljni Horoskop – RIBE

Pojačan apetit je nešto što će vas sačekati u ovoj sedmici. Vi znate šta je vaša slaba tačka – promenljiva i nestabilna raspoloženja zbog kojih i možete navaliti da se tešite hranom….Pokušajte da izbegavate slatkiše, konzerviranu i brzu hranu.

Iako je teško i iako vam nije do toga – ipak biste trebali da vi pokrenete priču sa voljenom osobom o onim stvarima i pitanjima koja vas muče. Čak i ako se druga strana sada povlači u ćutanje – vi biste trebali da progovorite. Znam da bi vama mnogo više odgovaralo da se partner izjasni, ali pošto je malo verovatno da će do toga sada doći, vodite se onim – Ako neće breg Muhamedu, hoće Muhamed bregu. Dakle, progovorite – jer se u ovoj nedelji mnogo toga može raščistiti i rešiti….Slobodni pripadnici ovog znaka trenutno su suviše zaokupirani prošlošću da bi imali oči za bilo koga drugog. Džabe što se oko vas motaju udvarači, vi nikoga ne primećujete….

Sada je pravi trenutak da se reše neke situacije koje su pokrenute u mesecima koji su iza vas. Iako vam baš nije po volji da ovo ponovo iznosite na dnevni red, to je potrebno da biste vi bili mirni i da biste znali tačno koje su vaše pozicije. Moguće je da ćete morati da razgovarate sa nadređenima i nemojte se sklanjati niti bežati od toga. I pored toga što početna faza razgovora može biti neprijatna, više je nego izvesno da će krajnji rezultat biti povoljan po vas….

Bez razloga brinete kada je finansijski segment u pitanju. Ima troškova koje niste planirali, ali ćete uspeti da ih zatvorite.

Odmor, relaksacija, šetnja, dobar i kvalitetan san i naravno – umerenost u ishrani. Sve ovo će biti dovoljno da biste se osećali dobro….

Ostavite komentar