Nedeljni Horoskop – ŠKORPIJA

Nedeljni Horoskop – ŠKORPIJA

Ako vam neko kaže da ste se ugojili – pojedite ga. Naravno, ovo jeste šala – ali mora se priznati da ste mi se malkicko ubucili, zaokruglili, nabacili krofnice i šlaufčiće. Hoćete da smršate u ovoj nedelji? Pa neće da može….biće dobro ako se ne ugojite još….

Samo da znate – u vašim partnerskim odnosima niko nije zadovoljan trenutno. Prema tome, nemojte da mislite da ste jedini kojem nešto smeta i bode ga. Najgora varijanta je naravno da sada različitosti i sukobe u mišljenjima i stavovima iznosite u prvi plan. Rešenje nećete dobiti, samo ćete dobiti tenziju i obostrano frktanje. Ako ne možete da razgovarate normalno i opušteno, onda razgovore bolje preskočite. Pokušajte da igrate na kartu strasti, mada se mora priznati da je ovo samo privremeno rešenje…..Slobodne Škorpije – neki se bivši tu nešto petljaju oko vas a vi ne znate da li vam je svejedno ili vam je smešno. Čak i ako vas neka od tih osoba za trenutak zainteresuje – brzo će vas proći….

Šef vas nervira i kolege vas nerviraju i saradnici vam idu na živce. Kao da su se svi đuture udružili da vas bodu u mozak, a što je najgore – iz ko zna kojih razloga vi ne možete adekvatno da im odgovorite. Sputavate sami sebe a najradije biste ih sve oduvali u jednom potezu. Ako je za utehu – isto tako kao što oni nerviraju vas i vi njih živcirate. Kako će posao funkcionisati u ovakvoj atmosferi? Teško, na mišiće – ali ćete gurati i izgurati. No, jedva ćete čekati da ova sedmica prođe….

Prilivi vam dolaze u većoj meri nego inače ali ih vi samo prosleđujete dalje. Ako ništa drugo – bar ćete imati da pokrijete sve troškove i obaveze. I naravno – ostaćete bez dinara u džepu.

Zdravstveni segment nije loš, ali daleko je od dobrog. Pokušajte da budete umereniji i sa ishranom, ali i sa trošenjem zalihe živaca….

Ostavite komentar