Nedeljni Horoskop – STRIJELAC

Nedeljni Horoskop – STRIJELAC

Nedelja koja kao da donosi kulminaciju kada su nezdrave navike i preterivanje u ishrani u pitanju. Ukoliko ste na nekom zdravijem režimu ishrane ili ste otpočeli dijetu – ja ne znam kako ćete uspevati da se uzdržite….

Vi se ponašate čudno i promenljivo, partner se ponaša čudno i promenljivo. Oboje kao da igrate uloge u različitim filmovima i ništa ne kopčate jedno drugo. Kada bi vi da volite, partner bi da se svađa – kada bi partner da priča, vi biste da ćutite….i tako redom….Postoji šansa da se u ovoj sedmici pokrene jedan ozbiljniji razgovor, koji bi bio otvoreniji i iskreniji nego inače i možda biste tu uspeli da konačno pokrenete vašu priču u pravom pravcu….Probajte, možda uspete….Slobodni pripadnici ovog znaka – osobe koje baš i ne želite vas opsedaju, a one koje su vama simpatične kao da vas ne primećuju. Ne odustajte u pokušajima da se približite nekome ko vam se dopada. Biće rezultata uskoro….

Bakćete se i trošite vreme na situacije i osobe koje i nisu toliko važne umesto da se usmerite na ono što vam je suštinski bitno. Jeste, stoji da vam drugi sada unose distrakciju, dekoncentrišu vas – ali mora se priznati da im vi jednim delom to i dozvoljavate jer ne umete da kažete ne. Samo vi tako rešavajte tuđe probleme umesto da se bavite svojima i daleko ćete dogurati….Bez šale sada – sedite i ozbiljno se dogovorite sami sa sobom. Napravite listu svojih prioriteta i ne odustajte od nje….

Prilivi su dosta neujednačeni i nervira vas što ne možete da računate na novac koji vam je potreban. S druge strane – i dalje stoji dosta troškova vezanih za kuću i porodicu….

Svesni ste da su vam potrebne neke detaljnije analize i kontrole, pogotovo ako ste pripadnik starije generacije, ali to uporno izbegavate….

Ostavite komentar