Nedeljni Horoskop – VAGA

Nedeljni Horoskop – VAGA

Na svu sreću pa će vam tempo života ove nedelje biti značajno ubrzan, pa nećete imati baš dovoljno vremena da svaki put kada ogladnite prionete na po neki zalogaj. Jer, bićete gladni maltene pa non stop. Onda kada uspete da izdvojite dovoljno vremena – čistićete sve pred sobom….

Kažu – kako zračiš, tako privlačiš….A vi u ovom periodu zaista zračite. Prolepšali ste se, iz vas izbija jedna divna, opuštena energija a osmehom možete osvojiti svakog. Ako ste slobodni, to vam je super – privući ćete nove osobe u život, i ovakve i onakve, pa vi gledajte šta ćete sa njima i da li ćete nešto uopšte da radite. Družite se, veselite se, provodite se….ili volite – već kako vam je po nahođenju. Međutim, ukoliko ste zauzeti vi tako lepi i prelepi – uopšte vam nije jasno kako partner ne reaguje na vas na onaj način na koji svi drugi reaguju….I zato ste povremeno baš besni jer smatrate da vas je vaše voljeno biće gurnulo u neki drugi plan. Pa dobro, možda i jeste malkice….Ali ne shvatajte to lično, jer nema veze sa vama….

Neki put ćete se pitati da li je moguće da lavina poslovnih obaveza i onoga što morate uraditi „odmah i sada “ uopšte ima nameru da se zaustavi ili ćete na ovaj način funkcionisati ili dok se ne onesvestite ili dok ne pobesnite na sve? E sad da vas naučim – setite se da je vaša vladarka trenutno u znaku Vodolije – zato sa svima uz osmeh, prijateljski, slatko, ljupko….i tako ljupko postavite granice i podvucite crtu. Da se niko ne naljuti i da još ispadne da svima izlazite u susret….ali onda kada vama to odgovara…..

Lepo vi zarađujete, ali to nije dovoljno da biste bili mirni. U ovoj sedmici pravite kombinacije od kojih će i vas glava zaboleti, ali ćete ipak uspeti da podmirite sve troškove i obaveze….

Dobro ste, a niste baš sto posto. Ništa se strašno ne dešava, ali te neke sitne tegobe i problemi vas baš nerviraju…

Ostavite komentar