Nedeljni Horoskop – VODOLIJA

Nedeljni Horoskop – VODOLIJA

Na dnevnoj bazi se borite sa sobom, sa apetitima koji divljaju i koje nikako ne uspevate da obuzdate. Pojedete nešto da zavarate glad, a već posle pet minuta merkate šta biste još mogli da smažete…Trudite se da pobedite sebe, šta da vam kažem….

Komunikacija se sa voljenom osobom u ovoj sedmici može poboljšati, a vi se makar jednim delom osetiti rasterećenije vezano za neka pitanja koja su vam se rojila u glavi. No, i dalje ste u periodu koji je pomalo čudan iako se realno ne događa ništa loše u odnosu sa partnerom. Vi povremeno malkice sumnjate, a budite sigurni da i partner ima svoja razmišljanja koja u ovom trenutku ne želi da podeli sa vama. Slobodni pripadnici ovog znaka – osobe iz prošlosti se u sve većoj meri pojavljuju, zbog nekih vam je drago a neke biste najradije zaobišli u širokom luku. Vi se, generalno gledano, sada osećate jako dobro u svojoj koži i svesni ste da privlačite pažnju i poglede. No, i dalje čekate pravu osobu da vas „pokrene“.

Neki će se stari dogovori i poslovni pregovori u ovoj sedmici pokrenuti, što će vam konačno doneti da ste opušteniji i da se ponovo nadate da ćete ovo uspeti da privedete kraju. Voleli biste da to bude što pre, ali negde ste spremni i da sačekate. Ono što vam je u ovom periodu loše jeste velika neorganizovanost i opšta konfuzija na dnevnoj bazi. Teško izlazite na kraj sa obavezama, a skloni ste da prihvatate nove, sve iz razloga da biste pojačali priliv novca. Vodite računa da ne zaboravite neke bitne detalje….

Ovaj segment vam je prilično bolna tačka, iako se ne možete požaliti na prilive. Problem su troškovi i dugovanja koja jednostavno ne uspevate da kontrolišete.

Problemi sa spavanjem – ili imate nesanice ili nikako ne uspevate da spavate dovoljno da biste se probudili sveži i odmorni.

Ostavite komentar